Samtaler med Gud, Jesus og oppgradering av utenomjordiske

I min samtale med Gud og Jesus i dag, ble jeg igjen ført til stedet engelene er samlet, det er så vakkert å se se stå der tett i tett og lager vei når vi kommer, jeg er dypt takknemlig for deres hjelp i mitt arbeide og sa det til de, de takket på sin måte, de sendte meg hjerter .. De blåste på håndflaten sin og det kom en masse gjennomsiktige hjertet med litt lys i mot meg.. Så herlig. De er uendelig vakre alle sammen. I mine jobber med mørke energier har jeg med meg disse i store mengder.

 I samtalen med Gud i dag ble jeg vist fremtiden.Min fremtid, hva jeg har i vente.. Hva jeg jobber imot. Hvorfor blir jeg vist dette? De vil informere meg og forberede meg. Jeg har ikke hatt noen enkel vei som dere vet .. Ingen vet vel egentlig hvordan dette innerst inne har vært for meg.Dette er ensomt og tøfft.. Men jeg har rak rygg fremdeles.Jeg skal dit jeg har blitt vist og jeg gir meg ikke, jeg går denne veien som jeg er utvalgt til.Jeg har blitt overtalt av andre siden mange ganger når ting har vært tunge. Jeg har hatt lyst til å gi opp ., men det har ikke vart lenge, det er når dagene er ekstra ensomme i denne verden jeg opplever.. Føler meg alene med opplevelsene. Denne sterke kontakten jeg har med andre siden på godt og vondt.Men de sier ting vil bli enklere for meg nå utover. Jeg har ikke rukket kjenne så mye på det for jeg har hatt og har hendene fulle med saker med tunge energier. Men jeg har en kriblende god følelse i magen. Det er bare herlig. Jeg vet jeg er på rett vei, og de sier på andre siden at jeg Nermer meg.

 Jeg blir også stadig oppgradert av de utenomjordiske. Sist ble jeg fraktet fysisk opp til skipet , jeg er da i halvåken tilstand , jeg kjenner jeg blir båret , og lagt på ett bord. Jeg faller nok i en dypere søvn der oppe for da husker jeg ikke mer og våkner i senga mi. Jeg spurte de dagen etter om jeg hadde vært i skipet fysisk, og hvordan de fikk båret meg ut, de nøytraliserer veggen og bar meg rett ut i skipet. Der oppgraderte de meg. De viser meg alltid hvordan de har jobbet med meg når jeg ikke husker.. jeg ser de grønne medhjelperne som regel ta seg av tredje øyet og øynene mine, jeg har og sett de legge hendene sine på meg og masse lys strømmer, men også fra taket i skipet over der jeg ligger. Klarsynet skal bli sterkere og sterkere. Jeg merker det ikke slik at det er sterkere dagen etter , men det kommer gradvis.

 Jeg merker at intuisjonen min er blitt veldig sterk og at bilder og filmer kommer i hodet veldig lett når de skal fortelle meg noe.Jeg merker og sterkere gjennom tekst jeg leser , hva personen føler i det den skriver , jeg tar det rett inn. I mitt arbeid hvor jeg leser mennesker via bilder er dette noe som hjelper meg. Jeg kjenner sterkt gjennom bilder.Ett få antall mennesker er vanskelige å lese. Jeg behandler mennesker ved å koble meg på de.Og healer .. Jeg ser også chakraene med det blotte øyet.Det hjelper meg i arbeidet med healing.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg