Hurra for Goddess smykkene!

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise (42) kan mer enn bare å vinke til folket, skrive bøker om healing, og å drive engleskole.

Nå har den flotte prinsessen og hennes engleskolemakker Elisabeth Nordeng (44) samarbeidet med den anerkjente norske smykkedesigneren Celine Engelstad og markedsdirektør Gunnvor Vik om smykkekolleksjonen «Goddess».Märtha har tidligere utdypet at hun håper smykkekolleksjonen kan gi inspirasjon:

– Topaz er en av de vakreste smykkestenene jeg vet om. Derfor er jeg ekstra glad for at det er nettopp topaz-kolleksjonen som er min. Det å være en pioner i livet, er noe alle mennesker er, for det er ingen som går akkurat samme vei. Vi er alle unike. Jeg håper kolleksjonen kan inspirere til å gå din vei med glede og huske på storheten du besitter til å takle hva enn du møter på din vei. SAMARBEID: Prinsesse Märtha Louise og englemakker Elisabeth Nordeng har samarbeidet med smykkedesigner Celine Engelstad (t.v.) og markedsdirektør Gunnvor Vik (t.h.) om smykkekolleksjonen Goddess.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg