Drømmer du? Hva betyr dine drømmer?

Drømmer du? Alle drømmer hver natt om du husker det eller ei.. Jeg ber ofte om svar gjennom drømmer. De kommer også .. Ikke samme natt , men kanskje noen netter etter.Drømmene viser oss vei. Og det er ofte drømmen kan symbolisere noe.Hvis drømmen skal fortelle meg noe om en person har det hendt at rollene er byttet, at jeg er den andre personen og føler det den personen føler der og da. Det forteller meg hvorfor denne personen er som den er.

Eller en drøm jeg hadde her, jeg var ute og kjørte , jeg var altså passasjer i denne bilen som rotet rundt i en by.. Sjøføren klarte og kjøre utfor en skrent.. Det var rett ned. I drømmen tenkte jeg at nå dør jeg.Vi overlever ikke dette. Til alle Stores forskrekkelse landet bilen helt uten en skramme og vi hadde ingen skader., vi sto og tittet på hverandre og lurte på hva som hadde skjedd.. Jeg husket drømmen perleklart da jeg våknet og lurte på betydningen. Svaret jeg fikk var at jeg er godt beskyttet . Det vil ikke skje meg noe.

 Hvis du drømmer at noen dør , betyr det ikke at noen skal dø .. Det betyr at du legger fra deg det gamle , du skal vidre .. Forandring. Jeg drømte selv en gang for lenge siden at jeg var ett sted med mange mennesker .. En ung jente hadde dødd.. Vi lette etter ett sted og gjemme henne .. I drømmen bodde jeg vegg i vegg med en kirke .. De andre la jenta i en brisk som jeg spurte presten om å sette i kirken.Han visste ikke at jenta lå der. Når jeg våknet syns jeg drømmen var grotesk ., jeg følte for å tyde den., den unge jenta som døde var meg.. Den gamle meg døde.. Men hvorfor var jeg med å gjemme henne? Ville jeg hjemme mitt gamle meg eller la henne dø ut? Ikke lett å tyde alt dette., det at jeg bodde vegg i vegg med kirken er nok mitt forhold til Gud og Jesus , selv om jeg ikke liker kalle meg kristen..

Jeg tror at den beste til å tyde drømmer er en selv., fordi du vet hva du følte i din drøm. Jeg føler ikke at jeg sanndrømmer mye , men noe er det innimellom. Det sies at våre drømmer vil vise oss vei.

4 kommentarer
  1. …inatt hadde jeg 3 tildels uteliggere av rimelig shabby art i baksetet /skulle sitte på… :)) hmmm… Må innrømme at jeg slår kjappt opp i drømmeboka, men dog… ble ikke smartere av akurat den …
   God helg!!

  2. Anonym: ikke lett å tolke alltid, men hva følte du? Var du glad? Hadde du tenkt å hjelpe de i drømmen ? Kan det bety at du skal hjelpe vanskeligstilte mennesker siden kanskje din omsorg er stor for de? gå inn i drømmen igjen , lukk øynene og vær i situasjonen igjen. Hvorfor plukket du de opp? Kjenn på følelsene i situasjonen.

  3. I sommer drømte jeg om en knall gul sommerfugl , og det gjorde at jeg lå våken halve natta .. Husker ikke noe annet enn det fra drømmen <3! Enda så tenker jeg på den vakre sommerfuglen <3 Ha en strålende lørdagskveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg