Finnes skapelsens hule?

Kryon skriver i en av sine kansliseringer om skapelsens hule. Jeg tenkte at det høres utrolig ut. Men dette føltes også riktig ut. Det er en krystall for hver sjel som har levd på jorden. Informasjon om DEG lagres i en krystall. Jeg spurte Gud om å få se dette. Og hadde ikke helt trodde at jeg skulle få se ..

Jesus viste meg vei, vi kom inn i en slags hule full av krystaller tett i tett .. Jeg sto der og betraktet , så kom en gjennomskinnelig feminin energi, så ut som hun var av vann . Hun var krystallenes vokter.. Hva gjør du her da ? levde hun her nede?  Blir det ikke kjedelig? Det blir ikke kjedelig sa hun , det er stadig informasjon som må lagres .. Jeg spurte om min krystall var der? Hun fant den, og tok den ut og la den i hånden min..,den var stor og fikk nesten ikke plass i handa mi, den hadde en lys rosa farge og jeg kjente kjærlighet gjennom den., hun satte den tilbake og førte meg vidre innover ..

 Vi kom inn i ett større rom som det var veldig høyt oppunder taket om jeg kan kalle det ,det. Det var  digre krystaller der og det var akkurat som det kom sterk sol fra taket der oppe.. Hun sa det var krystall katedralen ., der de viktige personene var lagret .. Hun hadde kvinnelige former selv om jeg ikke akkurat så bryst.. Jeg skimtet øynene hennes,de gikk litt i ett med hennes glass aktige kropp,men jeg så konturene av Snille og gode øyne.

Jeg takket for å ha blitt vist dette fantastiske stedet ., hun tok min hånd og den føltes som glatt glass .. Veldig rart, hun var av krystall. Jeg skal ned dit igjen. Jeg blir ofte så satt ut av slike opplevelser at jeg må tilbake for å se igjen. Jeg takker for en fantastisk opplevelse! Dette finnes i jorden indre. Mye vi ikke vet forstår jeg..

7 kommentarer
  1. Drømte at jeg gikk inn i en grotte, der var det veldig lyst og fint. Grotten var dekt av krystaller, de var klare som bergkrystaller og en skikkelse (som jeg egentlig ikke kunne se om var hun eller han eller hvordan så ut, bare fornemmet at den var der) viste meg til en klase med krystaller og sa at det var mine krystaller. Jeg så også at grotten gikk lengere inn i flere rom, men da gikk drømmen over i noe annet. Er lenge siden jeg drømte dette, men husker den ganske godt. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg