Besøk av min døde pus..

Jeg sitter og er akkurat ferdig med noen saker med tunge energier da jeg hører ett mjau! Jeg kjente sporenstreks den mjauingen.. Det var gullet mitt Miss.. Jeg fikk tydelig bilde av henne i mitt indre.. Jeg savner deg sa hun.. Åh som jeg savner deg sa jeg .. Jeg gråt og gråt .. Det var sterkt å se henne i dag .. Var så vondt og miste deg sa jeg til henne .. Og finne deg på veien der.. Det var meningen sa hun,jeg gjorde det så du skulle finne meg raskt , ja jeg vet og er glad for det nå jenta mi..

Jeg måtte spørre hvordan hun har det nå som min hund er født på ny og ikke er på andre siden lenger.. Er han der? På en måte svarer hun.. Ja jeg har fått forklart at vi lever på flere plan samtidig , så en del av min hund er på andre siden selv om han er født på ny. Miss er rolig og jeg ser jo at hun har det bra.. Hun sier hun savner oss veldig og er rundt oss mye.. Jeg har jo sett det, for jeg ser henne plutselig etter veien .. Eller jeg ser henne i stua .. Skulle ønske du var her nå sier jeg.. Så vi alle blir samlet igjen .. Jeg kommer sier hun, men først skal jeg hvile en god  stund her.. Jeg gleder meg til den dagen du kommer .. Uansett når det blir. Takk for at du kom og overrasket meg i dag.

1 kommentar
  1. Morsomt – jeg har gudskjelov og takk Sniffejenta mi her ved siden av meg…..og får forhåpentligvis lov å ha henne her i mange mange år. Ønsker deg en fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg