00.00 = nye oppgaver!

I går så jeg igjen tilfeldigvis på klokka da den var 00.00. Og nå vet jeg at det alltid kommer noe nytt når jeg ser det. Og det stemte. Fikk en melding om ett oppdrag i dag. Ett sted med mye energier. De tunge energier holder til på dette stedet. Men jeg skal visst lære noe nytt også.For etter å ha lest om oppdraget og jeg så hva dette dreide seg litt om.Noen snakket en masser inni øret mitt, jeg hørte stemmen klart, men klarte ikke få med meg hva denne personen sa.Bilder kommer strømmende inn om hva som er der.. Jeg ser forskjellige energier, det snakkes som om det er masse mennesker der… Da jeg spurte Jesus om hva som hadde blitt sagt og hvem det var sa han bare at det sitter i bevisstheten din.. Hm.. Skal jeg forstå dette?

Så viser han meg en munkejakke i brunt stoff.Han satte den på meg. Og forklarte at den fungerte som ett beskyttende skold mot negative energier.. Hva?? Jeg trodde jeg allerede var opplært gjennom alle trinn tunge energier? Ja det er du forteller han. Men de som befinner seg her vil ikke ha deg inn der. De vil gjøre alt for å få deg ut.. Det tror jeg nok.. Jeg opplever at energier blir urolige av at jeg kommer, noe som er vanlig ., men her er det en del av de tunge., så dette blir spennende! Jeg lurte på om jeg burde grue meg, men det hadde jeg ingen grunn til. Dette vil du klare! Jeg har fått beskjed om hvilken rekkefølge jeg bør begynne i .. Jeg både skal klare og vil rense dette stedet så menneskene som bor der får ett letter liv uten den tungheten.

5 kommentarer
  1. Mariann Sæther Tokle: du og ja: )) tenk over det neste gang du får 00.00 ., om det er noe nytt : )) .. Artig med disse tallene selv om jeg ikke vet hva alt betyr.. For jeg ser mye 11.11, 15.15 , 16.16 .. Jeg vet ikke hva alt betyr jeg , men de kommer igjen og igjen ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg