Livets gåter?

Jeg vet jeg driver med mye rart når jeg driver å ta bilder i mørket når jeg legger meg.. Men hadde en samtale med mitt kraftdyr ørnen.. Han satt så fint oppå knærne mine i senga.. Jeg tenkte å se om jeg klarte fange energien på bilde.. Så jeg ba han vise seg. Det ble ikke veldig bra kan man si. Men derimot så jeg diffuse andre skikkelser. Deriblant en gammel mann.. Hvor kom han ifra? Hjelper? Jeg kan ikke si jeg har sett han før.. Jeg glemte hele greia og fortsatte med å ta bilder.

Så kom det frem to store øyene i speil veggen.. Hvilke øyne var dette? De føltes utenomjordiske.. Ansiktet fylte antagelig hele det digre speilet etter størrelsen på øyene. Tankene surret i hodet mitt. Vet jeg egentlig hvem alle er på soverommet mitt hver natt? Det er jo helt fullt her av forskjellige skikkelser. Jeg så en lys skikkelse nede ved senge kanten. Den så også utenomjordisk ut. Jeg tenkte jeg fikk finne ut av dette senere, jeg var trøtt og øyene hang så vidt oppe.. Da kjente jeg noen tok meg i armen. Det var denne gamle mannen med ett skrukkete rosin ansikt. Han hadde munkelignende drakt på seg og holdt i en gjeterstokk. Hva ville han ? Jeg er din læremester sa han. Enda en!? Hvor mange trenger jeg? Hva skal du lære meg fortsatte jeg? Jeg skal lære deg om livets gåter.. Hva? Livets gåter? Dette skjønte jeg ikke..

Kan jeg spørre deg om alt? Ja det kan du sa han. Jeg kjente igjen stemmen hans.. Han har snakket i øret mitt før under halvsøvn.. Jeg var så trøtt at jeg sa jeg fikk snakke mer med han siden og han fikk forklare meg mer om dette. Han fortalte meg at han hadde vært med meg siden jeg var født, litt slik i bakgrunnen derfor hadde jeg ikke merket han. Hvilke livets gåter trenger jeg svar på tro???

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg