Budskap fra engelen Gabriel

Jeg følger stor sett intuisjonen min slavisk .. I går kveld når jeg hadde slukket alle lys i stuen fikk jeg en sterk følelse av at jeg burde ta ett bilde. Og på det ene bildet dukket en stor engel opp på. Ikke kjempetydelig, men jeg så ansiktet godt og skimtet de store vingene .. Det så ut som en mannlig engel. Hvem er dette spurte jeg Julia først .. Hun sa engelen Gabriel. Men i all verden! Jeg spurte han om hva han gjorde hos meg? Jeg skal hjelpe deg siste biten frem sa han mot dine nye oppgaver ..

Jeg vet lite om hva slags oppgaver alle erkeengler har. Så jeg søkte raskt på nett på mobilen og der sto det noe jeg følte var rett, at engelen Gabriel kom med budskap om forandring i livet ditt. Jeg gikk og la meg og så han sto ved enden av sengen. Er det noe mer du vil fortelle? Han forteller at budskapet kommer fra det høyeste. Så forteller han vidre om hva og det forteller jeg ikke dere enda. Det blir en hemmelighet mellom meg og andre siden. Men spennende skal det bli.. Er jeg endelig i mål?

Jeg har hørt snart Line i snart ett og ett halvt år ca.. Det har vært tøff opplæring siden da og før det.. Jeg tørr nesten ikke tro det før jeg ser dette. Jeg ser engelen Gabriel i skrivende stund stå foran meg og smile.. Syns det glitrer rundt han.. Takk for disse vakre englene rundt meg

3 kommentarer
  1. Var det ikke den engelen som snakket til profeten Mohammed så han oppfant islam ? Spør ham hvorfor i alle verden han gjorde det ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg