Min hund kom tilbake til jul <3

Så kom min hund tilbake akkurat som Gud fortalte. Han kommer til jul sa han. Jeg må innrømme at dagen før lillejulaften trodde jeg at jeg hadde tatt feil av dette og at det ikke skjedde før jul. Jeg hadde før dette lett over alt på nett etter han. Ingen var han.. Noen dager før lillejulaften ba jeg om kontakt med min hunds bevissthet hvorpå han forklarte meg at han var kjøpt av noen andre ..men de ville snart finne ut at de ikke kunne ha han pga allergi. .. alle hvalpene var solgt. Jeg trodde ikke på dette og viftet dette vekk.. Han skulle da rett til meg ..

Og før dette hadde han fortalt meg at eieren av kennelen hadde planer om å beholde han. Jeg kastet alt vekk. Jeg regnet på kalenderen fra Gud fortalte meg når han ble født .. Ja da skulle han være 11 uker.. Så lillejulaften lette jeg for siste gang .. Jeg ble hvisket de riktige ordene og søke han opp med av den lille engelen hans. Jeg trodde det var mine tanker. Plutselig lyste han mot meg på skjermen. Hund selges 11 uker pga allergi .. Jeg så visuelt hans energi komme mot meg og slikke meg på nesa som han sa han skulle.. Mamma hent meg! Mamma hent meg sa han! Jeg ble redd for at jeg tok feil, gikk noen runder rundt meg selv på kjøkkenet, tittet på skjermen igjen .. Det var han!!! Det var han!! Jeg ringte eier som skulle selge.. Og vi kunne komme å se på han .. Jeg kom meg ikke raskt nok inn til han .Men tenk om jeg tok feil ..

Jeg så engelene rundt meg klappe i hendene og si .. Endelig blir dere gjenforent! Jeg tok ikke feil .. Jeg kjente i hele meg at dette var rett. Og i det døren til huset vi skulle inn i åpnet seg kom en hvit nydelig hund løpende mot oss.. Endelig er jeg her gutten min.. Jeg følte en stor ro over å ha han i armene mine igjen .. Han var en stor hund i sitt forrige liv hos oss og ville oppfylle mitt ønske om en mindre hund.. Jeg hadde nemlig sett på denne rasen .. Nå er han hos meg.. Alt føles riktig og godt. Jeg ringte oppdretter etter vi kom hjem siden hun ikke hadde mulighet til å ta han imot fra kjøper .. Så jeg traff henne ikke..

Da fikk jeg bekreftelse på at det jeg fikk inn før var riktig .. Hun sa at hun faktisk hadde tenkt å beholde han. Men ombestemte seg fordi hun hadde så mange fra før og var nå alene. Kjøpet gikk lynraskt og hun selger ikke hunder på den måten. Hun plana kull etter bestillinger og valgte de mennesker som hun mente passet.. Så det ble en skikkelig runde på han før han nådde meg. For de som kjøpte han tålte han ikke og siden oppdretter ikke kunne ta imot måtte de ha han hos en venninne. Så kom endelig jeg og henter han tilslutt. Den kvelden takket jeg Gud for at han ga meg den hunden i gave igjen. Gud smilte fornøyd til meg og fortalte han at  min hund var like glad som meg. Vi har hverandre igjen,Takk!

21 kommentarer

Siste innlegg