Rens av tunge mørke energier.

Jeg har jobbet med en tung sak denne uken. Tunge energier som jeg kaller det. Denne familien hadde hyret 15-20 Husrensere som ikke hadde fått urolighetene vekk. 3 prester hadde også prøvd seg .. Noen hadde prøvd seg ett ett par ganger, noen hadde løpt raskt ut igjen. Disse husrenserne har renset i beste hensikt. Jeg ser det slik og som jeg har fått fortalt av Gud at vi alle har forskjellige oppgaver. Min oppgave er å jobbe med disse energiene. Du lurer på hvor disse energiene kommer fra? De er ofte på plasser det har skjedd henrettelser , heksebrenning, andre ritualer .. De dannes da.. Og ligger å ulmer under jordskorpa ofte.Eller svever over området.. Ofte blir det verre når Husrensere uten de rette verktøy renser slike steder. Flere av de våkner til liv.

Lurer du på hvordan de ser ut? Oftest ser de ut som sorte/grå skygger som sveiper rundt. Men disse kan forme seg ubegrenset.. Og er kjappe og lure.. De har lurt meg mer enn en gang. De kan nemlig forme seg til en menneskesjel, og har ofte gjort det når jeg har renset .. De later ofte som de gråter og snakker , lar seg villig gå over , men står fortsatt der etterpå. Da har jeg med noe annet enn en vanlig sjel å gjøre.. Da er det andre metoder jeg bruker. Noen former seg også til noe hundelignende vesen, men også fugler, vampyrlignende, og jeg hører de freser og skriker når jeg fanger de. Ja dette er merkelig energi. Og jeg slutter ikke å forundre meg over de. De liker å skremme og påfører menneskene som har de der de bor frykt.. Men også blir de deppa, kvalme, diffuse smerter i kroppen, gjerne magen/ rygg.. Hodepine.. Tretthet .. Og ofte er det åpne portaler på disse stedene, bare det i seg selv er tungt å bo i.

Portalen i dette huset jeg renset her var ikke av de minste jeg har møtt, energetiskt hull heter det vel .. Når jeg renser har jeg med meg mine verktøy i form av en prest, en katolsk prest, drøss med engler.. Jesus er også med.. Og jeg har noen andre typer verktøy. Jesus setter på meg en beskyttelses kappe før jeg setter igang. Disse energiene kan nemlig ta bolig i mennesker.. Derfor blir også alle som bor der renset og healet. Det krever full konsentrasjon for å få de vekk.. Jeg jobber godt visuelt og trenger ikke reise dit jeg renser. Noe jeg gjorde før, når jeg renser visuelt kan jeg jobbe helt i fred ., og jeg ber om å få se stedet der menneskene bor både fra fugleperspektiv og fra bakken. Fra fugleperspektiv ser jeg portalen lett og kan lukke den. Alle Husrensere har jo sine teknikker. Men det et også alltid viktig å lytte til de som bor der, de kjenner best hvordan ting føles der. Jeg er veldig glad jeg kunne hjelpe denne familien som har slitt lenge og brukt nermere 40000-50000,- på Husrens. Jeg lytter alltid til min intuisjon. Og derfor valgte jeg å hjelpe henne gratis.

Siste innlegg