Så kom Ave Maria

Så kom Ave Maria med forklaring på hvorfor hun kommet til meg. Hun fortalte at hun har kommet til meg for å gi meg styrke og hjelpe meg. Jeg måtte spørre Gud om dette. Han sa at hun var ett nytt verktøy. Verktøy? Er hun virkelig det? Jeg trodde jeg fikk henne for hjelp med tunge energier ? Ja det og , hun er der når du trenger det. Jeg blir snart i surr. Det har strømmer på slike verktøy. Jeg må snart lage liste over de. Jeg klarer ikke huske alle. Gud fortalte at det trengte jeg ikke. De kommer når jeg trenger det. I dag oppdaget noe nytt jeg “ser” jeg har jo fått beskjed om at nye evner vil rase inn..

Jeg tenkte på en ung jentes chakra jeg så .. Hun hadde ett stort chakra. Alle chakra er samlet i ett stort. Jeg kan ikke nok om dette enda. Hun er ett crystalbarn. Plutselig dukker det opp ett indre bilde av min hund, jeg ser fargede punkter over alt i kroppen hans. På bena er de røde hvis jeg ikke husker feil.. Jeg har ikke sett chakra på hunder eller dyr i det hele tatt før. Skal jeg kunne lese de som jeg leser menneskers? Jeg må nok spørre Gud igjen. Men det rakk jeg ikke.. Der står Ave Maria og forteller at hun skal lære meg om hunders chakra . Dette hørtes innviklet ut tenkte jeg .. Hun forteller at det er mye likt..  Ave Maria har vært rundt meg i kveld.. hun vet at det betyr mye for meg at jeg tolker dyrene riktig,at de får frem det de skal,jeg føler jeg har litt igjen til det flyter helt hundre,da sa hun at Line du er så mye bedre enn du tror.. jeg klarer liksom ikke tro det  ..jeg higer etter å bli bedre..

 Jeg liker at nye ting skjer, men  har jo samtidig syntes at det var skremmende da Ashtar kom og sa jeg måtte forbrede meg på sterke syn. Jeg merker også at mine healingevner blir sterkere.. Jeg merker det på hvor raskt mennesker responderer på behandlingene.. Men det har jo også noe med om den jeg behandler har vilje selv til å ville forandre sitt liv til det bedre .. For å få healing dreier seg også om å endre tankene som jeg får opp i blokkeringene. Så sjekker jeg chakraene ved neste behandling for å se om det er endring. Så vet også personen at det virkelig er forandring og endring.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg