Hvem vil jeg være? Hvem vil du være?

Jeg vet jeg har skrevet mye i det siste på blogg og siden min på face om å ta kontroll over eget liv. Og hvem vil du være? Hvordan vil du leve? Vi kan ikke skylde på andre for at vi er ulykkelige. Eller er ett sted i livet vi ikke vil være. Vi har alle selv ansvar for eget liv. Jeg er ett sted i livet nå hvor jeg tar grep og kontroll over min situasjon. Hvor vil jeg? Hva vil jeg? Jeg vet det. Og går lenger inn i det nye på min vei. Jeg tar kontrollen min tilbake fra de menneskene som har villet kontrollere meg. Dette er læring. Jeg vet hva jeg vil og følger magefølelsen min slavisk. Og alt mine veiledere leder meg til. Jeg skal vidre og utvikle meg mer. Da må jeg møte min frykt for at ting kan bli snudd på hodet. Flyte med og la det komme. Jeg vet jeg har styrke. For hvert skritt jeg tar og for all kontroll jeg tar tilbake kjenner jeg min kraft sterkere. Noen vil si jeg har endret meg gjennom de siste årene jeg har jobbet åpent med mine evner. Jeg vil si at jeg har kastet masker og blitt meg selv. Og nå skal siste del av. Jeg har møtt så mye motgang på min vei, og lært uendelig mye på få år. Det har vært en tøff vei med kontinuerlig læring. Jeg har ropt høyt til andre siden om å stoppe opp og la meg få pusterom, eller rett og slett la meg få slippe. Men de vet hva jeg tåler. Alt har gjort meg sterkere enn jeg trodde jeg kunne være. Jeg er en lys sjel som kom til jorden for å gå en tung vei. For å være med å endre verden. Jeg brenner for dette. Jeg brenner for å hjelpe mennesker og dyr. Jeg vil være ett godt menneske, ett ærlig menneske som vil andre godt. Og vet at jeg er det. Veien har lært meg at det og er viktig å sette grenser. Så ikke mennesker tråkker over meg og bruker meg. For det har jeg opplevd en del. Alt for at jeg skal forstå andre mennesker i samme situasjon. Og for å ikke gjøre samme feil om igjen. Slik blir man menneske kjenner. Jeg leser mennesker ganske godt. Noen mørke mennesker er gode på å spille andre roller en den de egentlig er. Så jeg har klart latt meg lure mange ganger. Men som skrevet før, alt er læring.

2 kommentarer
  1. Godt å høre du følger magefølelsen :o) den VET jo alltid. Høres ut som du har en god utvikling, fint å lese. Lykke til videre på veien – onwards and upwards, into the light!
   Jeg har nettopp skrevet en post om bl.a dette å sette grenser..en kraft som, i følge kinesisk medisin, har mye å gjøre med vår lever å gjøre. Ta en titt hvis det frister 🙂
   Ha en magisk mandag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg