Evnene rundt livets nøkkel og ungdomskilden øves inn.

Jeg har i det siste lært meg mer rundt de nye evnene. Det tar litt tid. Men jeg ser nå menneskenes krystall hvor alle livene du har levd over hodet på alle. Jeg oppdaget dette tilfeldig en dag at jeg så de.

Jeg ble og en dag ledet til å hjelpe en gutt som ikke kunne gå. Jeg ble vist en gutt av andre siden. Jeg gråt veldig når jeg fikk se han, han gjorde noe med meg. Han viste slik livsglede til tross for at han ikke kunne gå. Jeg ble ledet til å tømme krystallen hans. Han gråt da det ble tømt. Mye som lå der og har påvirket hans liv så det ble slik. Jeg forsto ikke hva jeg kunne hjelpe han med. Men mine veiledere sa at ved å tømme akashtarkivet/krystallen og bruke min evne til å få ut Karmaen i han som har lagt seg, ville han kunne gå igjen. Jeg gråt av glede.. Denne gutten var jeg utrolig glad for å hjelpe. Jeg har ofte gjennom min læring blitt vist mennesker av Gud. Som trenger hjelp. Jeg vet at mange i mitt miljø er imot å hjelpe mennesker som ikke er informert og vet det og vil det selv. Og jeg gjør ikke dette hvis ikke andre siden sier jeg skal.

Jeg er enda ikke klar over hvor mye jeg kan hjelpe mennesker med livets nøkkel og i tilegg få ut Karmaen. Dette er fortsatt en læreprosess. Ungdomskilden er også noe jeg lærer om. Jeg syns det er utrolig spennende.

Vet jeg kom til jorden for å hjelpe mennesker og endre verden. Og det føles riktig og godt. Jeg brenner virkelig for at andre skal ha det bra. Men som hver og en annen spirituel arbeider er jeg bare meg. Og jeg må og få være meg. I mange år har jeg jobbet hardt for å komme meg frem på denne vei. Det har ikke vært noen lek. Til tider ramme alvor. Mennesker og dyr har kommet min vei. Jeg har lært uendelig mye. TAKK!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg