15 medalje fikk jeg i helga.

I helgen fikk jeg meg min 15 medalje. For Modighet. Jeg har igjen vært gjennom en rekke tester. Noen ganger er testene i manipulerte drømmer på natten. Hvor jeg skal løse en oppgave. De ser på hvordan jeg løser den. Hvilken utvei jeg velger. Om jeg har frykt osv. I den manipulerte drømmen i helga fikk jeg vite at det skulle skje. Jeg kunne velge om jeg ville ta testen. Jeg sa ja med engang.. Jeg vet at det fører meg vidre.

Jeg vet at mye rart skjer i de drømmene. Og de er like virkelige som om jeg opplever det hele. Mer klart en vanlige drømmer. Noen har vært tøffe og gå gjennom. Når man våkner så lurer man på om det var ekte eller ikke.

Vi mennesker liker og kontrollere alle situasjoner. Vi vil ha kontroll. Det jeg har lært gjennom disse testene er at jeg trenger ikke kontrollere det. Jeg lar det skje. Som i dievirgin så sier hun til seg selv i de manipulerte drømmene hun blir satt i at det kun er en illusjon. Jeg er gjennom dette for trening til vidre arbeid. Og venner i andre dimensjoner styrer drømmen. Så de kontrollerer og stopper det hvis jeg ikke skulle takle dette.

Jeg jobber for en bedre jord. Derfor øvelser som gjør at jeg blir sterkere.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg