Sommerfugl i vinterland

Sommerfuglen er skjør før den får springe ut av sin puppe. Sommerfuglen ble sendt til jorden med glede, med sannhet, med ærlighet og masse farger. Sommerfuglen blir dekket av mørke lag fra mennesker som ikke forstår sommerfuglen. Gleden, fargene, ærligheten og godheten sommerfuglen har blir gjemt under utallige lag.

Sommerfuglen syns ikke lenger. Klarer ikke være som den egentlig er. Sommerfuglen ser ikke livet slik det helt er lenger. Mørket fikk det slik det ville. Mørket liker ikke ærlighet og sannhet.

Årene går, sommerfuglen er trist. Utenpå ser sommerfuglen glad ut. Lag med masker. Ett hjerte som er såret så mye at det har smerter. Sommerfuglen sliter med troen på livet og kjærlighet. Men sommerfuglen lever vidre i håp om at noe skal endre seg.

Hver kveld krøller sommerfuglen seg sammen i fosterstilling. Smerte, ensomhet. Sommerfuglen gir aldri opp. Selv med en ødelagt ving flyr den for å hjelpe andre.

Tiden er inne for at sommerfuglens mørke lag blir fjernet. Lag på lag tar tid og fjerne. Sakte men sikkert kommer sommerfuglen frem med sin fargeprakt. Tårer, svette, smerte, ett blodslit har fått sommerfuglen frem igjen.

Sterkere enn noen gang klatret sommerfuglen seg helt opp. Til der den hører hjemme. Tilbake for å spre glede, spre sine farger og visdom. Den ødelagte vingen er igjen blitt hel. Sommerfuglen har fått troen på seg selv igjen. Og ingen kan noen sinne bestemme over henne igjen. Ingen kan ta fra den gleden igjen.

Sommerfuglen har lært mye på denne veien. Veien ligger der lys nå. Slitet for å komme seg frem er over. Sommerfuglen har hatt hjelp hele veien av andre siden som vet hvem hun er. Som vet hva hun tåler, som vet hva hun kan og vil.

Sommerfuglen er sterk og er en født leder. Men har blitt stoppet av mørket. Sommerfuglen bekjempet mørket. Vant over mørket som ville henne vondt. En kamp mellom lys og mørke. Men lyset vinner alltid!

2 kommentarer
  1. Oj, her kjente jeg meg igjen gitt. Det er nesten som om du har skrevet om meg.. Jeg ønsker å introdusere meg selv. Jeg er en kvinne på 40år, bor på vestlandet og er lysarbeider og healer. Jeg er her for å elske, sannheten, heale og være et fyrtårn slik at andre finner vei. Har hatt en mistanke om det noen år, men pga forskjellige vanskeligheter i livet mitt så hendte ikke oppvåkningen min før for 2 uker siden. Det hele har gått veldig fort for meg og Gud åpnet mye veldig på denne korte stunden. Er i fasen med å heale gamle traumer og jobber for tiden med å løse tunge karmiske forhold med andre. Det er også på mange måter en spennenede tid fordi jeg er endelig våken og tilbake igjen 😊 Liker bloggen din kjempegodt og kommer nok til å følge den fremover!😊
   I kjærlighet; Lena

  2. Angelic76: Hei! Jeg blir glad av dine ord. Godt at så mange fine mennesker våkner nå og hjelper til med å heve denne planeten<3 lykke til med ditt gode arbeide<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg