Livets nøkkel testes ut

I det siste har jeg testet ut livets nøkkel med en knippe mennesker. Ett par har jeg fulgt nært. Og endringene livets nøkkel kan gjøre for menneskers liv.

Jeg ble jo vist for ikke lenge siden i en meditasjonsreise hvor vi reiste verden over hva dette kan endre. Nå er jeg iferd med å se det i live.

Jeg hadde ett sterkt øyeblikk for noen dager siden da jeg hjalp en ung gutt. Jeg kjente sterk uro i han når jeg så på han og skulle behandle han. Jeg forsto raskt at denne gutten sliter med å bli forstått pga uroen han føler inni seg. Jeg tenker at dette kan være løsningen for mange som har uro og angst i seg.

I behandingen satte jeg livets nøkkel i hjertet hans og jeg så krystallen som jeg så var ganske mørk begynte å tømme seg. Jeg kjente gjennom meg selv at det ble tømt. Jeg følte hans gråt og lettelse at jeg ble sittende å gråte selv. Av glede for denne gutten. Og endelig bli forløst fra alt dette som er oppsamlet i akashtarkivet som ikke kun karmabehandling kan tømme. Jeg er spent hvor mye endringer han får i livet.

Jeg har ellers fulgt ett par personer som har fått samme behandling. Den ene har følt at livet er lettere, noe jeg og har merket i personen. Den andre hadde lite i arkivet og merket heller ikke stor endring.

Så her henger det sammen med hvor mye og hvor mye vondt vi har opplevd som ligger lagret.

Alle mennesker har en krystall hver lagret i dette akashtarkivet. Jeg ser krystallen til mennesker over hodet på de. Nøkkelen dette verktøyet har jeg fått tilgjengelig på min høyre side.

Jeg gleder meg til å utforske dette mer. Visdomskilden og ungdomskilden har jeg ikke rukket og utforske like mye enda. Visdomskilden er helt ny. En grotte full av grønne krystaller og grønt vann.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg