Blir stadig ledet til steder som skal renses

Det skjer noen ganger når jeg er på tur at jeg plutselig tar av stien eller veien og vet ikke hvorfor. Som siste gangen nå satte jeg meg på en stubbe i en skog.

Hva gjør jeg her tenkte jeg. Noe i meg sa at jeg trengte beskyttelse av Verktøy jeg har. Jeg ba om skjold. Jeg merket at jeg hadde noe bak meg. Siden jeg kan se meg selv fra fugleperspektiv og følge med på hva som er bak meg, så jeg en mange sortkledde prester stå der. Dette er tunge energier. Da forsto jeg hvorfor jeg ble ledet dit. De ville skremme meg vekk. De vil slettes ikke ha en person der som kan fjerne de og det de vokter.

De prøvde seg med å forme noen stygge ansiktet inni hettene. Jeg har jobbet så lenge med dette at jeg vet hvordan de driver. Jeg satte sølvkorset mot de og alt gikk i oppløsning. Jeg bruker lyset i søyle til å suge det opp.

Men problemet er ikke løst av at jeg fjerner bare de. Jeg må under jorden for å ta portalene de har laget. Dette er eldgammelt. Da prester drepte damer de mente var besatt eller var hekser. Dette er ondskap på høyt nivå. Og disse energiene ble skapt pga ondskap.

Jeg lot meg lede i jordens indre og fjernet alle portaler og lommer. Veldig tung energi, kjente jeg ble både svimmel og tung i brystet. Noe som ble borte når jeg var ferdig. Da så jeg kraftdyret ørnen komme flygende. Kan ikke huske å ha sett den tydelig med mitt blotte øye før. Men nå kom den susende over himmelen og landet foran meg. Den fortalte at jeg hadde bevist nok en gang at jeg er klar for å lære andre det jeg har lært.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg