Drømmer som blir virkelige

Har du drømmer om fremtiden? Hva ser du for deg? Jeg har sett fremtiden min i mange år. Det har ikke gjort livet mitt enklere. For det å kunne se hva som ligger der fremme i grove trekk, gjorde at jeg trodde det lå nermere i fremtid enn det gjorde. Om og om igjen ble jeg vist hva som lå der for meg.

Jeg har tvilt, jeg har vært sint og det har vært mye tårer. Hvorfor ser jeg dette? Filmene om fremtiden ble mine drømmer om fremtiden. Drømmer som var frø ble sådd. Jeg har utallige ganger signert kontrakter hos Gud som har betydd mye for min fremtid. Jeg har hoppet utfor kanten av stupet mange ganger. Jeg har vært redd, ja! Men man må ta sjanser skal man komme seg vidre.

Det har vært ett blodslit i mange år. Men alt betaler seg. Frøet som ble sådd ble til ett vakkert tre. Nå har treet fått vakre blader. Jeg har kjempet for å komme meg frem som spirituell behandler. Mange har ristet på hodet når jeg fortalte de grovt hva jeg ser i min fremtid. Og noen ganger har jeg tenkt. Line! Kan du ikke bare holde munn. Ikke at det er noe jeg deler med mange.

Line du ser mye, ingenting har skjedd har jeg hørt en del. Ja det har gitt meg tvil noen ganger. Drømmer jeg bare? Trenger jeg medisiner snart? Hva driver jeg med? Men ingen mennesker kan dømmes for å tvile på meg. De ser ikke det jeg ser. De har ikke vært gjennom det jeg har vært gjennom. Jeg har dratt meg fremover i sort seig gjørme. Jeg har ikke gitt meg. Jeg har stått alene. Ja jeg har smilt utenpå, men inni meg har det til tider vært ett helvete som jeg har skjult. Skjult for å beskytte mine nermeste. Jeg måtte gå gjennom dette alene. Ingen vil forstå.

Jeg ga aldri opp drømmene mine. Jeg har fulgt hjertet mitt og Guds veiledning. Signert kontrakter som har ført meg vidre til drømmene. Gjort alle oppgaver og leksjoner andre siden har gitt meg. Jeg har bestått de alle. Jeg har snart kommet ut av tellingen av medaljer jeg har fått fra andre siden. Tror det er 17 nå. Mange er for Modighet og godhet.

Jeg har vært gjennom en slags skole på andre siden. Som forbreder meg og gjør meg klar for større oppgaver. Jeg måtte gå denne vanskelige veien for å kunne klare å være med å forandre verden.

I det siste har det og vært mange tester. Mange skjer om natten. Gjennom manipulerte drømmer. Der blir jeg testet for hvordan jeg reagerer i forskjellige situasjoner evnt oppgaver.

Jeg har nå siste dager igjen hoppet utfor kanten. Ja redselen var der, redsel og frykt er kun en illusjon. Den må kastes vekk. Redsel og frykt er som en dør som stenger. Den må åpnes og gjøres ufarlig.

Følg dine drømmer. Se livet du drømmer om for deg. Så dine frø nå og de vil vokse. Gi aldri opp det du ønsker deg for ditt liv. Lev livet slik du ønsker og ikke slik andre mener det skal være.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg