Brev og tester i Guds regi.

Det går ikke en eneste dag uten at jeg kommuniserer telepatisk med de rundt meg. Det er i perioder mye beskjeder. Engler kommer med brev fra Gud. Beskjeder om forskjellig. At jeg feks må forbrede meg på å ta ett neste skritt på veien.

Brevene har beskjeder om at jeg blir beroliget at alt vil gå bra. At jeg ikke trenger å uroe meg.

Jeg følger veiledningen slavisk. Altså det har hendt at jeg har nektet. Det hender jo at de gir meg flere beskjeder for å forberede meg. Fordi de vet jeg vil steile over feks oppgaven de gir meg. Men det ender alltid med at jeg utfører den.

Som i dag i skogen fikk jeg og beskjeder fra skogens dronning om hva neste skritt er.

Jeg har noen ganger lurt på hvorfor Gud gir meg disse brevene når jeg kan snakke med han telepatisk. Men jeg har lært meg å lese brev i mitt indre. Jeg hadde en test ang dette for en tid tilbake. Jeg har og skrevet en Mail til noen i oppgave fra andre siden hvor de viste meg hva jeg skulle stryke og ikke. Alt foregikk i indre film.

Mulig jeg får bruk for dette en dag. Jeg vet ikke. Men veien min består av mye tester og øving på forskjellig fra andre siden. Noen ganger vet jeg ikke engang at jeg har vært gjennom en test før etterpå.

Det har hendt at de har tilkalt meg.. Line! Gratulerer! Hæ?? Jeg har ikke forstått noe. Det du har vært gjennom har vært en test.. Du besto!

Herremin! Ikke alltid jeg har reagert med å bli glad. Noen tester har vært omfattende og tatt mye energi. Og da etterpå få vite at alt var ett spill, blir man satt ut.. En test la jeg hele meg selv i å hjelpe. De skulle teste hvor langt jeg kunne gå for å hjelpe mennesker.

Hvorfor slik test spurte jeg? Fordi mennesker vil utnytte din godhet sa de. Du skal ikke la deg utnytte. Testen viste at jeg strakk meg for langt. Man kan ikke redde alle. Noen mennesker ser bare seg selv, ikke at de er onde for det. Men de utnytter de som vil andre godt. Så de testene har det vært en del av. Jeg har måttet lære å sette grenser. Det er ikke min oppgave å redde alle.

Jeg får mye Mail av mennesker som ber meg sende lys, gi dem hjelp.. Jeg klarer ikke å yte denne hjelpen døgnet rundt. Jeg har begynt å velge å la være å svare de. Jeg må leve selv og. Jeg har ikke stor inntekt. Jeg er nødt til å ta betalt for å greie meg. Penger er og energi. Det å få behandling er å gi energi og ta imot. Det er energibytte. Det blir balanse begge veier.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg