Narkomane har tung karma

Jeg har fra før på min vei blitt vist narkomane med tykke karmatråder osv. Jeg har i min læring lært at de ofte har tung karma. Tung karma skaper psykiske problemer, en uro inni mennesker. De ser ikke veien de bør ta fordi all karma forstyrrer dems indre.

I helga var jeg i Oslo på en hyggelig tur med en venninde. Ikke ofte jeg er i Oslo skal man si. Det krydde av tiggere. Romenere, mennesker som bor på gata overalt. Det gjør meg uendelig vondt.

Vi ga penger til noen. Men en gjorde mer inntrykk på meg enn jeg forsto der og da. På vei hjem til toget kl 00.04. Satt en ung narkoman gutt med en plakat foran seg. Min venninde putter penger i, jeg tenkte å tømme alle småpenger mine i det jeg ombestemte meg og ga han en 100,- lapp i tilegg.

Min venninde snakket med han, jeg sa faktisk ikke noe særlig. Men denne unge mannen ga uslettellig inntrykk på ett vis. Det var noe med han. Men hva? Jeg tenkte på han dagen etter og. Hva var dette? Jeg fikk han ikke ut av hodet.

Til i dag hvor jeg fikk beskjed av andre siden som ba meg hjelpe han. Han kom til meg med sin bevisshet. En del av sin sjel. Jeg tok først og tømte hans akasharkiv med livets nøkkel, fortsatte med den hellige gral/kilde, så ungdomskilden som fjerner mønster fra de tre nedre chakra og fører kropp og sjel igjen sammen i ett kalibreringsrom i 3 dager.

Karma har endret jorden og jeg ble sendt til jorden for å lære om den og å fjerne den. Veien har vært tung og er det fortsatt. Men lyspunkter er faktisk å bli ledet til å hjelpe disse menneskene.

Jeg klippet karmatråder og renset ut lag med karma. Det gjør hjertet mitt godt å kunne hjelpe mennesker som har det slik. Jeg bare visste at det var noe med han. Men jeg visste ikke at jeg ville bli ledet til dette.

Etter jeg var ferdig med han for i dag ble jeg vist at det sto en hel rekke narkomane med en del av sin sjel i kø for hjelp av meg. Å Guri tenkte jeg! Hvordan skal jeg greie dette? Jeg ble ledet frem. Jeg hadde sjelene som en hale etter meg da jeg ledet de alle i samme runde som den unge mannen. Det står fortsatt en hel flokk og venter.

Slike oppdrag er det ikke uvanlig at jeg får. Det er derfor jeg kom til jorden. For å endre den. Det og hjelpe mennesker er viktig. Det er min oppgave.

Hvis alle tok vare på hverandre og delte av det de har hadde verden sett annerledes ut. Verden er preget av altfor mye ego og kynisme. Alle mennesker er verdt like mye. Alle har de noe godt i seg. Vi er her for å lære, ikke for å dømme hverandre.

6 kommentarer
  1. det kan jeg tro at dem har, har selv slitt mye med rus, og det står i numrelogien min at jeg har karmatisk gjeld og gjøre opp fra tidligere.. den har fulgt meg hele livet .. har ikke hatt særlig flaks akurat :S

  2. Så utrolig flott gjort. Alle har noe fint i seg uansett tilstand og mange er for lett på å dømme andre. Det er ikkealltid grunnen for at de er havnet der en slik du ser for deg. Og mange hadde nok trengt litt mer støtte fra folk rundt for å klare å komme ut. Men utrolig fin gjort av deg det du gjør!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg