Vi må alle endre oss for å endre jorda

Lyse mennesker føler seg ikke hjemme på denne jorden. En jord stappfull med mørke mennesker.

En jord med mennesker som er styrt av mørket/karma.

Det er som å være alene i hele verden.

Mange lyse sjeler har kommet til jorden for å hjelpe jorden frem. De fleste har evner som skal hjelpe til å rydde opp i rotet.

For jeg skal si deg det er rot. Vi mennesker har rotet til denne jorda så det holder. Fordi vi er griske og får aldri nok. De som har mye penger vil ofte ha mer. Og kan gå over lik for å få mer. Penger betyr alt for de fleste mennesker. Riktig nok må vi ha det for å leve her på denne jorden. Men tenk om de som hadde så mye penger som knapt vet hva de skal bruke de til kunne delt??

Grunnen til at jorden er som den er at de fleste sitter på kaka si selv. Og de vil ha mer!

Vi mennesker ser ikke hva vi driver med. Hvor ble det av empatien for andre? Hvor ble det av medmenneskeligheten? Det er meningen vi skal dele! Hvis verden skal endre seg må du endre innstillingen din til livet. Du må ikke ha den Gucci veska for å bli lykkelig.. hallo! Det er en ting!! Problemet er at de nøyer seg ikke med to slike vesker. De må ha de nyeste hele tiden?

Føler du deg truffet? Da fikk du noe å tenke på. Jeg er ikke imot å kunne unne seg noe. Men det er helt feil å kjøpe seg lykke. Når mye av verden sulter.

Du tenker kanskje at du ikke kan gjøre noe med det? Jo det kan du! Vi kan alle endre vår innstilling og det gjøre en forskjell.

Mye systemer på jorda står helt på hodet, mye er styrt av mørket. Religion er den største synderen, religion har skapt mye mørke. Derfor er det og mye krig pga det. Og dra kamper om dette..

alt det er penger i går over styr .. ligger mye penger i kjøttindustri. Dyr lider pga dette, mens vi slafser i oss kg vis i året burde vi kanskje bli mer bevisst på å redusere kjøttet.

Kan lure på hva politikerne driver med på toppen. Vil de endre noe eller sitter de i tårnet sitt og ser på oss og blir underholdt av hvor crazy alt har blitt? Ja en må jammen lure på hvordan de styrer dette. For noe er helt feil.

Som spirituell behandler er jeg med å renser jorden for dette sorte. Det har vært en lang kamp. Og mørket er overmannet for lengst. Og mer og mer mennesker våkner, nå må vi bare få med oss resten av folket. Jorden er allerede i store endringer. Men vi må og endre mye i oss selv, holdingene til livet. Vi har en lang vei. Men mye vil skje i nær fremtid.

Maktmennesker vil rase ned fra sine troner hvis de er mørke. Ingen mørke skal lenger styre denne verden. De er kontrollerende og ødeleggende for samfunnet. De ødelegger mer mennesker enn de hjelper de.

Noen mennesker får vi aldri til å snu mot lyset. Disse menneskene har sin læring og vil bli skjermet for å ikke lage problemer for oppstigningen.

Ingen kan hindre jorden i å bli en ny jord nå. Vi er godt i gang. Og er over verste fasen. Men en opprydding vil komme. Og som følge av dette vil det etterhvert bli slik at vi må tilbake til gamledager hvor man hjalp hverandre mer. Vi skal dyrke mer grønnsaker, og etter månefasene.

Vi skal spise mer grønnsaker, det er ikke riktig at vi skal spise så mye kjøtt som vi gjør.

Det blir tunge endringer for de som lever luksuriøse liv i sus og dus.

Men gevinsten er at jorden vil bli ett bedre sted å leve. Vi blir lykkeligere av å leve i takt med jorden. Og det er slik det skal være..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg