FOR MYE EGO PÅ DENNE JORDA

Denne jorda er stappfull med ego mennesker. Disse menneskene ser bare seg selv og sine behov. Hvordan andre har det har de lite øye for. For de lever av å tilfredse seg selv. De ser det rett og slett ikke når andre mennesker rundt de sliter. Empatiens vei er dems læring. De skal lære. Det gjør vi alle. Slik jorden er i utvikling nå vil ego mennesker få lære. De får sin karma..

Karma er ikke straff, men en læring. Læringen kan bli tung fordi man må lære og se andre mennesker. Mennesker må kunne samarbeide og det er ikke enkelt når noen mennesker har enormt stort ego. For å samarbeide må du ha empati, kunne ta hensyn til andres behov. Alle har ikke like stort ego, her finnes det og grader av hvor stort de enkelte har.

De ser bare seg selv. Jeg har sett at disse mennesker lever som i en boble.. som om de har ett gjennomsiktig kokong rundt seg med stort ego.

Jeg ble vist at tiden var inne på noen og det gikk hull på de. Som om egoet rant av, en slags oppvåkning.

Det er tungt å våkne opp og se hvordan man har behandlet mennesker. Da mener jeg ikke at disse er voldelige eller drapsmenn. Men at de generelt har kun sett seg selv og oversett andre for egne behov. Noen har mister venner og andre mennesker på veien og våkner opp og ser hvorfor.

Disse ego menneskene har ofte tunge mønster. Gamle mønster som har gått i arv. De har havnet i ett spor med sin tankegang. De er fanget i sitt eget liv. De klarer ikke endre væremåter. De klarer ikke se at de burde bry seg mer for å gjøre livet bedre for seg selv og andre.

Man kan ofte se i familier at noen familiemedlemmer har samme type væremåte. Dette er mønster som er nedarvet i generasjoner. Og de sitter hardt.

Jeg må behandle disse menneskene i ungdomskilden for å løsne de.

Men egoet må de selv våkne opp fra. Noen lager seg mye mønstre fordi de ikke klarer å snu tankene og sin væremåte. De havner i samme spor igjen selv om de hadde valget om å gjøre livet bedre.

Noen har psykopatiske tendenser i større eller mindre grad. Psykopater har stort ego. De er og gode på å trykke andre ned. De har alltid rett og ser bare seg selv. Det er alltid andre som har skylda for det meste eller alt. De klarer alltid å finne en syndebukk. De er selv offeret. De liker ikke at andre går de imot på noe vis.

Verden hadde sett helt annerledes ut hvis dette forsvant fra menneskene. Da ville vi sett hverandre, hjulpet hverandre, fattigdom hadde ikke finnes.

Siden jorden rens Nermer seg slutten så håper jeg at menneskene endres deretter.

Alt mørke som har ligget i jorden skapt av ondskap av mennesker har påvirket menneskers adferd.

Tiden er inne for å snu tankene og se hverandre.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg