BAKSNAKKING I DET SPIRITUELLE MILJØET

Å ja det blomstrer for å si det slik. Jeg har aldri forstått dette her.. vi av alle burde vel forstå at mennesker får inn ting forskjellig. At vi er på forskjellige frekvenser? Eller? Eller handler det kun om misunnelse fordi en annen har noe annet? Usikkerhet.

Jeg tenker så lenge en spirituell arbeider jobber i kjærlighet, i lysets kraft og for å hjelpe andre mennesker så er det meg likegyldig hvordan han kanaliserer. Om det er fra Gud, Jesus eller noen annen. For noen tror at å ha en samtale med Gud ikke går Ann. Gud er en energi vi alle er en bit av slik jeg har lært av andre siden. Hvordan noen ser han er ikke viktig. Du kan se han som du vil, og forklare hva du føler gjennom energien av han som du vil.

Men mange spirituelle kritiserer hverandre i alle kanter. Hva er vitsen? Får du mer energi av det? Vet du alle behandlere kan jobbe slik de vil. Oppleve ting i det åndelige aspektet slik de gjør og det er Ok. Det finnes ingen fasit på hva som er riktig å galt.

Om en har kontakt med en Gud og de ser han som en Buddha så er det flott. Da har energien vist seg slik for den personen for at den føler det tryggest slik tenker jeg.

Og om noen har kanalisert noe fra Gud eller Jesus skal jeg da mistro denne personen? Nei det kan jeg ikke .. for personen har fått dette slik om ikke jeg hadde kunnet eller klart det. Vi er alle spirituelle på forskjellige frekvenser og nivåer utifra hva våre oppgaver er.

Jeg har selv en spesiell vei og opplever mye som andre ser på som tvilende. Jeg dømmer de ikke. Jeg har lært på min vei at jeg møter ytterst få som forstår meg. Jeg er åpen og har brent meg mye på å åpne meg for mye å være ærlig.

Jeg har tett kontakt med andre siden, det er naturlig for meg. Jeg har gått trappene opp til Gud utallige ganger.. sett engler i hopetall. Sett prosessen fra død til sjelen går over til andre siden. Møter sine kjære, og i samtale med Gud. Men dette er min sannhet og trenger ikke være noen andres. Jeg forlanger ikke at andre skal tro meg.

Det som har forundret meg mest på min vei er spirituelle mennesker som kritiserer hverandre for hvordan man ser ting. Da har de ett stykke å gå.. for er det noe jeg har lært er det at vi alle ser og opplever ting forskjellige.

Jeg leste boken til Lorna Byrne trappene til himmelen og tenkte jo at det var helt fantastisk at hun hadde den kontakten med Gud som hun skrev.. jeg kjente sannheten i mitt hjerte. Jeg visste lite om det første gang jeg leste boken at jeg selv skulle oppleve dette. Aldri falt tanken inn at jeg skulle kritisere henne for hvordan hun så dette. Jeg følte det var sant.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg