JA JEG SAMARBEIDER MED GUD OG UTENOMJORDISKE FOR EN BEDRE JORD

Ja jeg snakker med Gud! Jeg er fullt klar over at når jeg skriver at jeg snakker med Gud og Jesus så ramler de av stolen og tenker at hun må være gal.

Helt Ok, jeg har aldri følt meg som andre.

Men når det er sagt er ikke dette de eneste jeg snakker med. Jeg har kontakt med flere raser utenomjordiske. De fleste er Acturian .. to typer ligner ET som i filmen. Jeg er ikke redd de. Du trodde kanskje menneskene her på jorden var de enste i universet? Det finnes uendelig mange planeter og jeg har vært på flere av de.

Jeg har hele livet hatt kontakt. Jeg har tettest kontakt med pleiadene. Jeg har selv inkarnert fra Erra som er en planet som ligger i pleiadesystemet. Lik jorden bare frodigere fordi lever i takt med sin jord.

Ashtar kommandoen har fulgt meg hele livet. Jeg samarbeider med de og renser jorden for mørke. Ett tungt arbeide som har krevd blod, svette og elver med tårer for at jorden skal bli ett bedre sted. Ashtar har ledet meg jorden rundt for å rense sammen med Jesus. Jeg snakker telepatisk med de. Jeg blir ledet til oppgaver verden over. Jeg snakker med de daglig. Jeg tok på meg denne oppgaven før jeg kom til jorden. Som utvalgt for dette.

Jeg kommer fra en planet med fullstendig lys og kjærlighet. Jeg har aldri forstått mennesker her. Jeg har ikke misunnelse og hat i meg. Men ikke misforstå meg jeg er kun ett menneske jeg og. Jeg har en oppgave her nede. Det er å rense jorden, først lærte jeg og rense også gjorde de styrken min sterkere for at jeg skulle klare å rense jorden.

Jordens mørke som er skapt av menneskers ondskap og dårlige tanker er sterke krefter. Jeg hadde ikke klart dette uten beskyttelse av utenomjordiske. Utenomjordiske har gjort mye for denne jorden.

Det vi ikke vet er at denne jordens dårlige energi har påvirket andre planeter.

Så kjære medmennesker i går fikk jeg en beskjed av Acturians og ashtarkommandoen. De sa at vårt arbeide med å rense jorden er snart i havn.

Menneskene får nå mulighet til en ny start. Nå må vi våkne og endre oss .. eller jorden blir full av mørke igjen .. hva velger vi?

Jorden vil snart ha en stor opprydding. Og de sjeler som ikke klarer å endre seg og se lyset vil bli kalt tilbake til andre siden i tur og orden. De vil ikke inkarnere tilbake til denne jorden, men til en annen planet for læring. Først misforsto jeg Gud i dette for jeg så de på andre siden ved skrivepulter, de skal først innom der for så inkarnere på en annen planet for læring etterhvert.

Kjære medmennesker det er påtide og se sannheten i hvitøyet. For ryddingen av jorden er nær sier Ashtar-kommandoen og andre siden.

Vi mennesker får mulighet til en ny start. Dette hadde ikke kunnet vært mulig uten rens av jorden. For jorden var i stor ubalanse og sannheten er at den hadde gått under.

Dere skal vite at vi mennesker påvirker jorden med våre tanker og holdinger. Og ikke minst påvirker vi jorden med krig og maktmisbruk osv.

Mørke maktmennesker må ned fra sine troner. For mye mørke styrer verden.

Jeg ble tidlig i min bevisste kontakt med ashtarkommandoen vist at de jobber via Gud. At de lytter til han. De gjør alt via Guds vilje. Og det er kjærlighet.

Skipet er guddommelig beskyttet i sitt arbeide. Pleiademennesker ser ut som oss og er våre brødre og søstre.

Vi mennesker er livredde utenomjordiske. Ja de ser annerledes ut de fleste av de. Men er fredlige og fulle av kjærlighet. Vi burde frykte oss selv mest … for her på denne jorden er vi langt fra fredlige. Sjokkbølgen kommer snart. Jorden skal veltes om. Sannheter vil flomme, det skal ikke lenger være mulig å holde noe skjult.

Slik fungerer det på andre planeter. All informasjon flyter fritt. Slik har det ikke vært her, her har mye vært skjult. Nå er denne tiden over.

Jorden skal endres. Jeg tar kun imot informasjon telepatisk, jeg eier ikke sannheten. Den må du kjenne i hjertet ditt.

Vi har ingenting å frykte, alt vil gå slik det skal. Og alt til det bedre. Lev i kjærlighet og i fred med deg selv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg