NÅR MENNESKER RASER I MOT MEG

Når mennesker raser i mot meg fordi de blir trigget av min sannhet!

Da kommer fjellklatringen min godt med. Jeg er trent til denne ferden. At mennesker skal rase imot meg og jeg skal tåle det. Jeg forsto bare enda mer av min ferd tidligere da min Facebook side skytsengelen tok helt av etter å ha lagt en gratis felles healing. Noe som mange som jobber som meg gjør. Altså ikke noe nytt, og jeg har gjort det mye før. Men det var en stund siden. Healing er noe mange jobber med.

Må innrømme jeg ble sjokkert da tallene steg og delingen økte i hopsatakt. Hva skjer tenkte jeg? Det flommet.. innboksen mistet jeg kontroll over. Jeg hadde 50 varsler på noen få min.

På tre dager har jeg nådd 360 000 mennesker..og videoen er sett nesten 80 000 ganger. Jeg måpte og satt med hakeslepp når det raste som verst.

Man drar selvsagt med seg en del negativt når dette skjer. Jeg slettet først ikke en eneste kommentar for jeg tenkte at det er de som stiller seg i ett dårlig lys pga min sannhet som slettes ikke trenger være dems sannhet. Men mennesker engasjerte seg veldig, og venner og mennesker jeg ikke kjenner fylte innboksen min med at jeg måtte slette disse negative menneskene. Flere sendte meg og bilder av at mine innlegg var delt og harselert med i andre grupper.

99% er menn! Av de som slenger med leppa og deler for å håne og sverte. Jeg var visst en sjarlatan, svindler, verden hadde vært ett bedre sted uten meg. Ja skitt ordene haglet, også på bloggen. Men her publiseres ingen kommentarer før jeg godkjenner.

Sier det oss noe når ca 99% er menn av de?

Jeg har kjempet meg opp utallige fjell alene. Jeg er vant med å stå alene på denne veien. Skal mye til å for å velte meg. Jeg er trent på akkurat dette.

Er det skremmende med en kvinne som våger og som står støtt i sin egen tro?

Jeg lærte mye om menneskers adferd i forbindelse med karmalæringen. Hvorfor mennesker gjør som de gjør.

Mennesker som står støtt i seg selv og har tro på seg selv trenger ikke trykke ned andre. De kjenner ikke redsel når de ser noen som står støtt. Det trigger de ikke.

Mine hjelpere sa jeg hadde startet en bølge med lys. Slik føltes det og, og en storm med mørke fra mennesker kastet seg mot meg. Men samtidig så mye kjærlighet fra andre mennesker som ser sannheten som meg.

Der setter jeg fokuset, jeg har fokuset rett frem mot det gode. De negative skyver jeg til side.. viktig hvor man setter fokuset. Man ser de negative, men ikke la de hindre deg, skyv de vekk og fokuser på det som betyr noe.

Kjærlighet og positivitet er det som virkelig kan endre noe i denne verden. Negativitet gjør at ting stopper opp. Vi må la energien flyte.

Husk at min sannhet trenger ikke være din!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg