MENNESKER SOM FØLGER MØRKET

Gjennom min læring i karma og menneskers adferd har jeg lært om mørke menneskers adferd.

Siden de følger mørket har de vansker med å forholde seg til sannheten. De vrir gjerne på historier de har hørt slik at det og innholder deler av sannhet. Men det finnes de som er verre og lyver om alt som ramler ut av deres munn.

De har og ord de bruker som jeg har lært er en gjenganger i mørke sjeler.

De lyver for å sverte andre og for å oppheve seg seg selv. De er usikre sjeler, for følger man mørket blir man ikke i balanse. Altså andre mennesker kan og være usikre uten at de er mørke.

De snakker ofte høyt i forsamlinger, de tar ofte mye plass. De vil ta plass, de vil bli sett, for egoet er ofte stort.

De vil helst at alt skal handle om de, og de skal komme først. De kan lage drama ut av ingenting. DRAMA er ofte noe mørket elsker.. sette mennesker opp mot hverandre og lage bråk. De gjør gjerne andre til syndebukker, også er det de selv som har gjort det. Andre har alltid skylden for det som skjer de.

Men de kan være vanskelige å avsløre, for mange er og stillferdige og ser ut som rene helgener.. men bak fasaden skjuler den egentlige personen seg. Den mest stillferdige og søte kan være den verste løgneren. Det verste er at de fleste lar seg lure av dette ytre. Det er jo ikke så rart.

Mørke mennesker sliter ofte med helsa på mange måter har jeg lært.. fordi har knapt lys i seg. Tilkoblingen til universet er lukket fordi de følger mørket.

Mange mørke er mørke pga mønstre og rusmidler er en flukt fra dette livet.

Mennesker som velger å leve i mørket har det ikke lett. Men vi har alle ett valg om vi vil være ett godt medmenneske eller lyve og manipulere oss frem i livet.

Følg lyset, lev for sannheten og rettferdigheten.

2 kommentarer
  1. blomsterevasheksehus: ja enig .. vi alle har det i oss. Men en ting er å pynte på en sannhet uten onde tanker bak, det er forskjellen på å følge mørket eller ikke. Helt enig i at noen kan pynte på sannheten, men følge lyset.. <3

  2. Alle har nok litt mørke i sæ, æ trur det e meneskelig.Vi lyg eller pynte på sannheta av og til, vi love ting vi ikke kan holde, vi baksnakke av og til for å få ut fustrasjon å søke svar å løsninge på tin vi iritere oss over. Det her trur æ e en menneskelig svaket vi har som følge med oss biologisk.
   Men det betyr ikke at vi ikke søke og følge lyse vi må bevistgjøre oss sjøl de menneskelige svakhetan vi har. Prøve å møte det her ved å søke lyse, stå i det og leve for og med kjerligheten som vi å har så masse av.
   #ligtworker

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg