MED HJERTE PÅ RETT STED

Har du hjerte på rett sted?

Det er noen ganger jeg har hatt lyst til å ikke ha med meg hjertet i alt. Jeg har i mitt liv blitt mye såret.. noe som førte til at jeg lukket hjertet mitt. Jeg beskyttet det med lag på lag fordi jeg ikke orket å kjenne på det som gjorde vondt.

Andre kan få følelsen av at du er stengt, at man er en hardhaus, og ikke har medfølelse. Men slik er det ikke, jeg ville bare ikke slippe noen inn der. Jeg beskyttet hjertet mitt.

Jeg brukte tid på åpne det igjen. Redselen for å bli såret var stor. Men samtidig en del av livet, en del av å bli sterkere. Jeg var veldig sårbar og knuste like lett som tynneste porselen. Andre siden tok meg i denne treningen jeg har gått noen år. For å bygge meg opp å gjøre meg sterkere. De har trent meg på å tåle mye. Jeg blir ikke like lett såret lenger, porselenet er tykkere.

Men samtidig føler jeg med hjertet.. det er ikke lenger lukket. Jeg følger mitt hjerte og lar meg bare ikke såre så lett. Jeg slipper mennesker inn og slipper de ut når jeg føler de ikke hører til hjertet mitt likevel.

Veien mot åpne hjertet tok tid, for redselen var stor.. når lagene brast gjorde det vondt.. i hjertet.

Vi mennesker lager oss lag på lag på lag på hjertet for å beskytte oss. Disse lagene kan jeg og se utenfor mennesker. Som ett skjold.. vi setter opp.

Alle mennesker blir såret i løpet av livet. Snakk om det, jobb med følelsen. Bearbeide det vonde og tenk at du kommer styrket ut av det. Det verste er å gjemme det vonde vekk, lagre det å gå videre. Ikke gjør det.. jobb med det, så det slipper tak.

La hjertet ditt vise deg vei<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg