ERKE ENGEL GABRIEL OG MIN VEI OG EVNER

Erke engel Gabriel kom i dag og omfavnet meg med store hvite vinger. Det var så godt å føle den tryggheten og kjærligheten.

Han sa han skulle føre meg vidre.

Vi hadde først en lang samtale, før han førte meg gjennom en tunnel med sterkt lys.

Jeg tok litt feil av han med engang jeg så han for jeg trodde jeg så en dame engel. Men så fortalte han at han var Gabriel. Han sa jeg har like mye feminin energi som maskulin, du senset sterkest den feminine.

Jeg går en spesiell vei få forstår. Jeg forstår alt knapt selv alltid. Så jeg har forståelse for at mennesker ikke forstår eller tror meg.

En del av min trening går på å ikke bry meg om hva andre syns. Dette har jeg blitt trent i lang tid på. Og det fungerer.. i løpet av de siste årene har jeg vært gjennom utallige tester fra andre siden og utenomjordiske.

Jeg går den veien som en ment for meg. Og jeg må tåle og stå i det. For når noen går helt utenfor den berømte A4 boksen så langt som jeg gjør og vil gjøre vidre på min vei vil man få høre det. Jeg vet jeg trigger mørke sjeler med mitt lys. Det har jeg fått se gjennom mine video opptak. Hvor jeg får vist min energi sterkere og spredt mine budskap for en bedre verden.

Jeg har sterk kontakt med andre siden, jeg har kontakt med utenomjordiske og tilgang til 7 univers. Det finnes faktisk 7 univers. Jeg når og inn i jordens dimensjoner.

Jeg har kontakt med mange forskjellige utenomjordiske raser. Jeg samarbeider med Ashtar-kommandoen som er ett stjerneskip. Noen kaller det flåte.. skipet er stort og innholder park og sjø og en sol. De jobber for ett bedre univers. De leder mange inkarnerte fra pleiadesystemet her nede på jorden. Jeg har hatt kontakt med Ashtar hele litt liv her nede.

Derfor ligger det mitt hjerte nært og lede mennesker på rett vei. Så dere ser hvordan vi mennesker bør leve og ikke slik vi lever nå. Jeg brenner virkelig for disse endringene.. det å hjelpe jorden frem. Men jeg er ikke alene, vi er mange her nede på jorden som er her for å føre jorden frem. Og det ligger i hjertet vårt.

Jeg er som en hestehov som drar meg opp gjennom asfalten. Selv om noen prøver å stoppe meg så gir jeg meg ikke. Jeg har hatt mye mørke daler i min opptrening.. så mørkt som det kan bli .. men jeg drar meg opp igjen. For hver gang jeg har opplevd dette blir jeg sterkere.. og har for lengst kommet ut av tellinga.

En hestehov gir seg ikke før den har kommet opp av asfalten.. det gjør ikke jeg heller. Men noen ganger kan biten gjennom asfalten være lang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg