UTFORDRINGER ER TIL FOR Å LØSES

Livets utfordringer er til for å løses og for at du skal lære. Ja det er tungt.. det er meningen. Hvis du kan klare å snu det negative til noe positivt. Da har du VUNNET!!!

Jeg vet alt om livets nedturer. Jeg vurderte og bytte navn til REIS DEG LINE. Jeg har reist meg så mange ganger at jeg har for lengst kommet ut av tellinga.

Men nedturene ga med så mye styrke! Styrke og ikke minst enda mer mot til å være MEG!

Ofte kommer vi til ett punkt i denne endeløse gjørma noen har dratt oss i eller om vi havnet der selv. Vi kommet til ett punkt hvor det kan bare gå oppover faktisk! Så ser du løsningen!

Løsningen er at du må snu ting der du er!

Når vi har det tungt har vi lett for å tenke: bare det skjer så endrer alt seg, bare noen kunne gjøre det for meg, bare ett mirakel kunne skje så blir jeg lykkelig.

Du er selv skaper av miraklet! Mirakler skjer helt klart. Kanskje er ikke miraklet det du forbinder med et mirakel? Et mirakel kan være en hjelpende hånd, en hånd som vil hjelpe deg opp , ett møte med ett menneske som rører noe i deg, forstår du?

Vi er selv skapere av våre liv. Du må endre noe der i gjørma der du er! Snu tankene. Tankenes kraft er større enn de fleste innser.

Hva har du som du kan strekke deg mot? Som du kan finne kraft i som gjør at du reiser deg?

Hva kan gi deg glede?

Selv innså jeg at min løsning var å hjelpe andre mer. Derfor dette prosjektet TA MIN HÅND.. for å gi mennesker ett dytt opp. En kraft og en styrke jeg kan gi deg som ett push videre ut av det du sitter i. Det engasjerte meg voldsomt og jeg dro meg selv opp av det jeg satt i. Hvertfall var jeg på vei ut av det. Jeg REISTE meg atter en gang.

Uansett situasjon så kan du snu det. For deg selv og de du bryr deg om.

Verden er ikke så ille som du tror. Du må bare innse din verdi, at du har det som skal til. La ingen tråkke på deg. Sett deg mål, ha fullt fokus fremover og la ingen rive deg ned.

Hva andre sier? La andre snakke .. de er bare tilskuere på sidelinja i ditt liv. Du skal styre din skute. Og nå skal skuta ha full driv fremover!

Dører vil åpne seg når du endrer tankene. Det som har gjort deg vondt i fortiden må du kaste. Slipp tak og gå!

Du klarer det og du har det som skal til, du må bare tro på det!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg