TA MIN HÅND PROSJEKTET GIR RESULTATER

Prosjektet mitt med en felles healing med fokus på å dra mennesker opp har vist mer resultater enn jeg kunne forestilt meg.

Det har vært mye meldinger i kveld om mennesker som aldri har følt lignende healing. At de har følt det så sterkt. At flere faktisk kan fortelle at de nermest følte jeg tok dems hånd. Dette er jo fantastisk!

At mennesker kan kjenne lettelse etter healingen og at mange har følt styrke og mer kraft etter og forrige healing.

Dette varmer hjertet mitt<3 rett og slett. Jeg vet jeg kan dra mennesker opp. Men ideen kom fordi jeg ofte jobber slik med mennesker jeg har hjulpet. Jeg har jobbet med de på samme måte. Så hvorfor ikke prøve dette i større skala tenkte jeg. Jeg brenner for å hjelpe mennesker.

Og jeg vet mange mennesker trenger en hånd for å komme seg opp. Jeg vil gjerne gi mennesker den hånden. Jeg vet selv at livet kan være tungt, og at man kanskje ikke får den hånden man trenger for å komme seg opp.

Min løsning var å rekke ut en hånd til andre.

Mange ganger når vi blir sittende i andres gjørme eller vår egen kan fokuset på oss selv bli for mye. Jeg var så lei av å tenke på min situasjon.. i hodet mitt tok det for mye fokus.

Derfor ble tankene kretset mer og mer rundt andre mennesker.. jeg gråter når andre lider.. jeg fikk ideen en kveld om prosjektet da en person skrev på siden min om hvor tungt hun hadde det. Prosjektet og navnet på prosjektet ramlet i hodet mitt.

Og jeg er ett impulsivt menneske.. der og da ble prosjektet startet. Jeg kjenner raskt om ting er riktig. Og jeg kjente prosjektet brant gode flammer i hjerte mitt.

Og Prosjektet vil fortsette.. jeg blir yrende glad av at jeg kan hjelpe mennesker opp. Det er så forferdelig viktig!

Ja jeg gir til prosjektet, men dette gir og meg mye. Jeg får masse kjærlighet tilbake fra menneskers tilbakemeldinger.

Jeg gleder meg til fortsettelsen. For i hodet mitt ligger det mye planer .. mye planer for mennesker som jeg kan hjelpe. Men man må begynne ett sted. Jeg er en utålmodig person som helst skulle utrettet halve verden til et bedre sted på en dag. Men jeg vet og godt at det ikke går. Ett skritt av gangen. Jeg føler jeg har gjort ett hopp nå.

Lykken spirer og gror og lyset sprer seg i en hver krok.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg