BIT FOR BIT TILBAKE TIL DITT EGENTELIGE JEG

Bit for bit tilbake til livet. Mange sliter med å finne seg selv.. hvem er jeg.. hvorfor? Jo du har bare vært opptatt av å gjøre andre glad. Kanskje har du vært styrt av andre hele livet ditt. Du har bare gjort som andre har villet, du har glemt deg selv.. du lever i skyggen av deg selv.

Stille lidelse

Stille storm

Stille smerte

Disse menneskene roper aldri høyt. De våger ikke.. men inni de hvor smerten runger og lidelsene brenner gjennom marg og ben så roper de inni seg alt de klarer! Men ingen kan høre det… ingen ser.. en smerte som ikke finner noen vei ut. En lidelse som ikke tar slutt. Et uendelig liv i ett mareritt. Ett håp om at noen skal forstå, et håp om at noen skal høre, at noen skal se.

Men stormen herjer med de.. den fortsetter og den fortsetter.

Mange av de ber til Gud om å få livet til å ta slutt. De ser ingen utvei.. eneste utvei er å forsvinne fra livet. Kjære Gud hva har jeg gjort for å fortjene dette? Hvorfor river denne smerten?

Disse menneskene er mennesker som er fanget i andres gjørme eller sin egen. Man er som fanget i ett nett man ikke kommer ut av. Det føles håpløst .. de ser ingen ende, de ser ingen lys i enden av tunnelen.

Disse menneskene lever i LYDEN AV STILLHET

Dagens samfunn.. vi ser bare oss selv. Vi velger å se bort fra andre, vi sitter og har det bra der vi er og andre får bare ordne opp selv.

Jeg mener vi må endre dette. Vi må bli bedre medmennesker, se hverandre.. ikke bare være så opptatt av vårt eget.

Gi andre den hånden de trenger.. det kan være en person som har ropt inni seg om hjelp hele livet. Din hånd kan være avgjørende for hvordan resten av livet til denne personen skal se ut.

Når du gir din hånd vil personen være lettet.. endelig noen som kan hjelpe. Noen som kan lytte, hjelpe til med å sette livet i perspektiv igjen. Se en løsning ut av gjørma.

BIT FOR BIT vil personen se lysere på livet. Du som ga hånden din har gjort noe fantastisk!

Jeg tenker at vi alle kan gi litt. Alt handler ikke om penger. Hvis du ikke har penger å dele med noen som ikke har nesten noe å leve for så kan du hjelpe til med å se løsninger..

det handler om å dele av de ressursene man har. Det handler om å være der for noen en periode. Kanskje blir man og som en bonus venner for livet. For mennesker som har vært gjennom disse lidelsene er mennesker med stor visdom. De er verdt ett evig vennskap.

Bit for bit kommer man tilbake til livet med en hjelpende hånd som var der akkurat da du trengte det.

2 kommentarer
  1. Karin: Håper du kommer deg helt ut<3 jeg har gratis felles healinger på siden min på facebook. Ta min hånd healinger hvor jeg jobber med å dra mennesker opp. Hvis du er interessert <3

  2. Eg e en av dem som sliter.. og noen gange e det fryktelig tungt og noen gangen så går det greit. Må klare å snu tankemønster, men det e ikkje lett. Så derfor e det godt å ha andre som e der for deg og meg.. Godt å vite at noen kan være medmenneskelighet mot meg som ikkje har det greit.. Livet e sånn opp og ned og eg e neste i gjørma..og for meg tar litt tid å komme meg opp i lyset og blir gladere..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg