LIDELSE GJØR DEG KLOK OG VIS

Når du står i lidelsen forstår du ikke hvorfor nettopp du må gjennom dette. Kanskje har hele livet ditt vært preget av motgang fra mange hold.

Det er som om vinden ikke vil flyte med deg, men dra deg etter gjørma istede.

Men jeg må dessverre si at slik jeg føler så er det engang slik at dette du nå er gjennom har du bestemt i din kontrakt før du kom hit. Men selvsagt er det ikke det vi tenker når vi lever her. Neida, jeg forteller det fordi at det kan gi en forståelse .. hvertfall litt.

Og så er det og engang slik at når du er gjennom denne gjørma lærer du mer enn hvis du ikke var gjennom den.

Lidelse gjør jo noe med oss. Man lærer seg faktisk å kjenne enda dypere.. selv om jeg hadde ønsket at ingen mennesker led på noe vis så er det slik vi utvikler oss mest. Lidelse gjør oss til bedre sjeler med større forståelse for andre.

Ja du var kanskje en sjel med empati og vidåpne armer før alt falt i gjørma. Jeg vet.. du har det så tungt at det føles som det aldri skal ta slutt. Ett endeløst mareritt som ikke vil ta slutt. En film som ikke slutter snurre. Man prøver febrilskt å avslutte den, men noen sitter og styrer når den skal ta slutt.

Men en dag har du lært det du skal og ting løser seg opp. Du ser livet på en annen måte, du ser løsningen ut, du har kanskje fått nye verdier.. rett og slett har du endret deg så mye at du ser livet fra en høyere etasje. Du forstår mennesker på ett annet vis, du ser verden klarere. Du ser andres lidelser tydeligere fordi du gjenkjenner de. Du har selv kjent de i marg og bein.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg