BAKSNAKKING ER ØDELEGGENDE

Baksnakking er ødeleggende for mennesker. Og hvorfor gjør man det? For meg er dette usikre mennesker som må heve seg selv. De får energi av å snakke ned andre. Men er det i hele tatt noen bjeller som ringer når de gjør det? Ja noen tror jeg faktisk kan kjenne på en dårlig følelse ved å snakke noen ned. Og de tenker kanskje at de ikke burde sagt det eller støttet en annens baksnakking. Ofte er det jo lagt på mye som ikke er sant.

Dessverre er jo denne verden preget av en hel del mørke sjeler som har ett stort behov for de siste nyheter som helst omhandler noe som er på kanten. Som de kan legge på løgner på og spre rundt.

Mange mennesker blir fremstilt som noe de ikke er noen ganger. Fordi noen blir trigget av en persons lys .. løgnene kan ha florert i årevis og personen som det blir løyet om får ofte ikke høre noe. Men kanskje merker personen en annen holding hos mennesker. Energien i ett rom med en samling mennesker. Følelsen av å føle at de ser deg som noen du ikke kjenner deg igjen i.

Kanskje opplever personen det snakkes og lyves om at noen kommer bort en dag og skjeller personen ut for en slik dårlig person dette er. Den det har blitt løyet om vil ikke forstå det dugg.

Dypt sårende .. krenkende.. hvordan stopper man slikt? Det er nesten umulig.

Baksnakking kan eskalere.. dette er sterkt ødeleggende for ett menneske. Personen det er løyet om vil andre bare godt. Men blir fremstilt som noe helt annet. Samtidig er personen gjemt bak skyggen av seg selv der de vil ha denne personen.

Vinden blåser og med vinden vil sannheten alltid komme frem. En dag slutter vinden og rive deg ned. Du har fått en uendelig styrke og mot du aldri hadde fått uten all motgang. Reis deg, mist aldri motet igjen. Du er sannheten på vei mot nye mål. Du er livet som skal reise ut på nye enger. Mot lykke, mot den livskraften som er din som ingen kan ta fra deg.

Du har pakket din koffert.. på vei mot dine drømmer og dine mål for livet.

Aldri vil du snu deg tilbake..

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg