LEVER DU I SKYGGEN AV DEG SELV?

Altfor mange mennesker lever i skyggen av seg selv. Fordi de gjør som andre sier, fordi de alltid føyer andre.

Er du en av de? Vet du hvorfor du lever i skyggen? Uten å synes? Du vil at andre skal godta deg som du er, du leter etter anerkjennelse for det du gjør. Og du vil at alle skal ha det bra.. alle! Utenom deg selv.. for deg selv har du glemt.

Du kommer i bakerst i køen. Du slipper alle andre frem og hjelper de frem. Mens du venter på å få leve. Livet ditt står på vent.. vet du det? Du kjenner det. Du lurer på når livet ditt starter. Hvorfor kommer du deg ikke videre?

Mange ser ikke hvorfor.. mange sitter i forhold/ekteskap hvor de har blitt styrt, manipulert og kontrollert gjennom mange år. De ser ikke alltid klart hva de sitter i. Kanskje ikke hvis noen sier det engang.. de vil nekte. De har det helt fint de.

Sannheten er at de er sterkt manipulert hver dag. En slik manipulator vrenger og vir på alt til sin fordel. Og den trykker ned den andre part. Manipulatorens problemer blir ofte overført på offeret.

Og de er og helt utrolige på å finne de svake punktene og knappene de kan trykke på.

Det som og går igjen er at de ofte beskylder offeret for å være syk. Men hvem er syk?

En slik manipulator lever på en løgn. Det er lite sannhet som kommer ut av dems munn. De kan fortelle ting med bit av sannhet i seg. Men 95% er løgn.

De er troverdige løgnere, sjarmerende, utadvendte og sosiale.

Verstingene av disse er de som har en del og skjule. De som nesten har en ekstra identitet. Dvs det finnes historier om de som nesten har to familier. Og dette ikke blir funnet ut før evnt manipulatorens bortgang. Da dukker barn opp.. Utroskaps lista er ofte lang.

De sitter selv i en mørk gjørme og drar andre med seg. Dette er usikre mennesker som ofte snakker høyt og vet alt.

De er ikke gode på familieliv. Det ligger ikke for de. Men de liker den trygge basen for så å kunne leve som de vil utenom.

De manipulerer ofte de fleste rundt seg. De som ikke lar seg lure holder de seg unna. De allierer seg ofte med noen av samme sort som seg selv.

De er som sagt usikre mennesker som må ha andre på laget sitt for å trykke andre ned. Få de til å ha samme mening om offeret.. da trykker man offeret ytterligere ned. Og man har full kontroll.

Dette er og mennesker som er glad i rusmidler. Alkohol, piller og dop.

De har et enormt stort ego og stiller seg selv først hele tiden. Hvis de skulle vise at de tenker på andre, er det oftest et spill for galleriet og noe de vil oppnå. Det er alltid en baktanke hvis de gjør noe som virker edelt.

De endrer seg aldri. Noen kan våkne etter ett skikkelig smell i veggen. Men de fleste gjør ikke det. De klarer ikke snu tankene.

Avsløre spillet dems er en utvei. Men de finner nye måter og styre deg på og kontrollere deg.

De kan bruke mye av sin tid på å tenke ut hvordan de løser det. Hvordan de skal få kontrollert deg uten at det virker slik.

De kan og bruke andre for å kontrollere deg.

Dette er et farlig spill hvor liv kan tilslutt stå på spill for offeret. For slik evig kamp for å reise seg er kvelende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg