EN REISE GJENNOM MØRKE TUNELLER ER FORHOLD med mørke sjeler som kontrollerer og styrer andre mennesker.

Er du en av de som har reist gjennom mørke tunneler hele livet? Føler du livet ikke har noen mening? Føler du at du sittet fast i et forhold hvor du er kontrollert og styrt? Som er umulig å komme ut av. Man er fanget i et sort sjels nett. Som et spindelvev som du er surret inn hundre runder i.

Som styrt en en jernhånd. En jerhånd som har ett sterkt grep rett i ryggen din. Det føles kanskje som om du kaver etter luft. Eller for å holde hodet over vannet. En evig kamp for å leve hver dag. Din glede er borte, som om noen suger alt lys du har hatt i det ut av deg. Du har ikke energien du hadde før. Du er og kanskje mye syk.

Alt starter sakte da du ble sammen med en du forelsket deg i. Som virket som en fantastisk fyr eller en fantastisk dame. Noen merket at noe raskt er feil, mens noen blir sakte trykket ned år etter år. En sakte stille nedtrykking for å holde deg på plass. For du er nå eid av et kontrollerende menneske.

Denne personen som nå vil eie deg forsto raskt at du var til å styre ellers hadde du aldri havnet der. Kontrollerende mennesker kjenner sine ofre. De fanger empater i sitt nett. Empater er lyse skinnende mennesker som føler godt om alle. Den kontrollerende personen er mørk og trenger ditt lys. De spiller på din samvittighet, de spiller på alle strenger også for at du skal synes synd på de. For da slipper du de innenfor. Men vit at disse menneskene lever på en løgn.

De kan fremstille seg selv som det reneste lys, men er det motsatte. De lyver seg fremover i livet fordi de har forstått at de fleste går på løgnene. De flyter på usannheter iblandet en klype sannhet. De syns synd på seg selv og spiller på det. De fremstiller andre som slemme og at alle er slemme mot de. De spiller alltid offer hvis de havner i noe de selv har stelt istand. For å komme seg unna. For å la andre tro de andre var slemme mot han/hun.

De er gode på å sverte andre, især de lyse menneskene.. for de mørke blir trigget at lyse de ikke kan styre. De blir svertet med løgner..

kjære du som sitter i et slikt forhold. Veien ut er ikke enkel. Du er fanget i det mest klebrige nett som finnes. Det er som om man venter på når man skal bli spist. Eller på når det tar slutt. Mange er i forhold hvor de selv er så manipulert og kontrollert at de selv ikke ser det. De bare føler at livet er langt nedi gjørma.

Og det e gjørma som gjør at du ikke ser hva du lever i. Og det at du er så drillet og manipulert at du tror du lever med en person som vil deg vel. Personen har manipulert deg til å tro det ja. Men sannheten er så dekket over at du ser den ikke.

Den dagen du "våkner" og ser klarere hva du lever i forstår du hvorfor alt føles som det gjør. Et fangenskap med lenker i kjetting. Usynlige lenker.. men de er likevel der. Ingen ser noe og tror du er lykkelig. Kanskje har du følt at noe er feil, men klarer ikke se hva.

Mange lever i slike forhold hele livet. Fordi de ikke kommer ut. Et liv i ensomhet, livet ditt har begrensninger fordi du og lot noen kontrollere deg. Du har drømmer for livet, men blir fortalt at du ikke vil klare det. Og at det er ment i beste mening at de sa det. Neida spol tilbake!!! Det er ikke sagt i beste mening .. det er sagt for å stoppe deg. For å ta fra deg dine drømmer. Så de kan fortsette med å holde deg der de vil du skal være. Og det er og være der for de hele tiden. Selv byr de lite på seg selv, de lever sitt liv fritt. Mens den de kontrollerer har ikke frihet.

De kontrollerende menneskene bruker lyse mennesker som "slaver". Selv liker de og få det meste servert på sølvfat. Men det finnes ikke flyt i slike forhold, for alt går en vei. Slaven/offeret som har havnet i dette nettet gjør alt for å tekkes sin partner. Men det blir uansett aldri et drypp med kjærlighet tilbake.

Disse menneskene kan ikke endres. Man må finne utveier for å komme ut av dette. Disse forhold har ofte mange lag med fasader.

Alt kan se flott ut ja. Men er det egentlig alltid det. De mørkeste menneskene som gjør et familieliv til et helvete gjør alt for å skjule det for sin omverden. De kan manipulere og styre utallige mennesker rundt seg. Det er som om det dannes en mørk energi rundt slike hjem. Som en sperre for at sannheten skal sive ut. Disse menneske er avhengige av kontroll for å klare å leve og føle seg vel. Mister de kontrollen havner de raskt langt ned. Fordi dette er sterkt usikre mennesker. Ved å ha makt og kontroll gir det det en god følelse.

De mørkeste er og avhengige av å stadig erobre nye sex partnere. Selv om de kanskje er gift.. de higer stadig etter et kick for dems selvfølelse. Hver erobring gjør at de føler seg høyere en liten stund. Mange har en lang rekke partnere bak ryggen på sin ektefelle.

Det som er trist er at disse maktsyke kontrollerende mørke sjeler ødelegger liv og. De veiver seg vei i vellinga uten å ta hensyn. Det handler om et stor ego.. for de klarer ikke gjøre noe som ikke kan gagne dems selv. Det må være til nytte for de ellers gidder de ikke.

Derfor er og mange veldig engasjerte utad.. for å vise at de er en annen enn de egentlig er. Altså de viser en annen fasade ut enn den som er innfor de 4 vegger.

Innenfor de 4 vegger er makten stor. Og sannheten er vel voktet. Voktet av utallige lag med nett rundt huset og ugjennomtrengelige lag som en kule over huset. Ingenting vises. Alt ser perfekt ut.

En fasade med mange lag. Ingen våger si noe, for ingenting syns utad. Og nettet de sitter i gjør at de ikke våger si sannheten.

Et liv i fangenskap, et liv uten gitter, men gitteret er likevel der. Et liv i ensomhet og i de mørkeste dyp du kan tenke deg. Nedi dypet av det mørkeste finnes ikke varme. Ingen medfølelse som et menneske trenger.

Et liv med hengelås.. et liv med jern rundt dine håndledd. Du er fanget i et sort edderkopp nett. Det finnes ingen flotte farger i livet lenger. Det har blitt sort hvitt..

Dine dager har blitt lange. Hver dag er en kamp for overlevelse. En kamp for å klare holde deg oppe. Hvert skritt du går kjenner du ikke lenger. For dine ben er utslitt av å gå i denne sorte seige gjørma.

Det er som å bære et lastebillass med lidelse og smerte. En smerte ingen ser, en lidelse ingen hører. Alt er beskyttet av en sort sjels behov.

Tårer er grått i endeløse elver. Uten nytte…

når skal livet leves. Vil dette noen gang ta en slutt. Smerten river i alle kroppsdeler.. sjelen roper etter frihet.

Endeløse netter med gråt.. man våkner morgen etter morgen og hadde ønsket at man ikke våknet på samme sted eller ikke våknet i det hele tatt.

Dette er sannheten i mange menneskers liv. Ingen mennesker har rett til å ta friheten fra et menneske. Dette er en av de dårligste karma man kan dra på seg. Altså ved å ta fra et menneske frihet.

Karmabehandling kan hjelpe deg å gjøre veien kortere ut.

Mennesker må forløses fra slike. Om du på et vis klarer å komme deg ut fra de en av de mørkeste sjeler sitter du fortsatt i vevet/nettet til den som har styrt deg. Du sitter fast i gjørma den kontrollerende har.

Det er gjørma som gir deg lidelsene. For du sitter fast i en annen Persons tunge mønster. Personen har feks tunge mønster som går i arv eller har bare dratt seg selv ned med mørkeste tanker.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg