FENGSLET FRIHET

Mange mennesker lider hver dag under andre menneskers kontroll. Det er mange måter og kontrollere et annet menneske. Og det kan være familie, venner, kollegaer..

Det de har til felles de som vil kontrollere og styre andre mennesker er et stort ego. For de dreier verden seg kun om de. Inni dems hode går tankene i den retning at de gjør aldri noe for andre hvis det ikke gagner de selv på en eller annen måte.

De tyngste tilfeller av de mennesker som kontrollerer andre er såkalte psykopater. De finnes i flere grader. De tyngste står i sin egen gjørme opp til halsen.

Det er og sterkt usikre mennesker som er avhengig av å ha noen på laget sitt. Som kan stå ved siden av å bekrefte løgnene.

Og løgner er nesten det eneste som renner ut av de, med en snev av sannhet. De er troverdige, hjelpsomme for å vise andre at de er bra mennesker utad. Hele livet dems er et spill ofte. Som et iscenesatt show! For bak alt showet er sannheten en helt annen.

De tyngste kontrollerende menneskene kan være en helt annen bak husets 4 vegger. Der ser du et humørsykt menneske som er sterkt ustabilt. Men som utenfor husets 4 vegger ser rolig, hjelpsom, tålmodig og snill som dagen er lang.

Mange av de tyngste er overgripere, voldtektsmenn, og ofte brukere av rusmidler. De har de tyngste mønstre. De klarer ikle styre utenfor sporet de har havnet i. Og jo eldre de blir jo tyngre blir det hvis de ikke klarer spore av.

Rus er en flukt .. en flukt fra alt de har gjort som de skjuler. En flukt fra seg selv og virkeligheten.

De har ofte ikke virkelighetssans når det gjelder riktig og galt. Og dette er mønstre som har gått i arv i generasjoner. De åpner andres brev, de kontrollerer gjerne telefonen din når du ikke ser. De har ikke respekt for andre. De er og ofte sexfikserte og mange av de er kontinuerlig utro.

I en familie hvor ene av foreldrene har tunge mønster og er psykopat vil psykopaten gjøre alt for og styre barna og. Det barnet som ikke lar seg styre vil havne som skyllebøtte. Det barnet som ser sannheten og våger si det vil bli utenfor. Det barnet som enten ikke våger annet enn å gjøre som psykopaten sier eller følger psykopaten og støtter han/hun blir gullungen. Det er barnet som får mest. Som psykopaten deler mest tid med.

Hvis en av foreldrene er psykopat er det ofte slik at den andre part er sterkt styrt. Og den bruker og barna for alt det er verdt for at de skal være på lag med psykopaten for å gå imot den andre part. For å ha kontroll og for å kunne styre denne personen enda bedre.

Slike psykopater har dessverre sjelden de gode båndene til sine barn. De har ikke bygd de rette båndene i fra starten. Familieliv er noe psykopater sliter med.

Psykopater bruker andre mennesker.. de må alltid ha noen på laget. Som kan være slaver.. gjøre som de sier. Og noen er såkalte flyvende aper.. som bringer beskjeder vidre som kan trykke offeret ned. For det er spillet! Trykke offeret ned i søla så det ikke kommer noe sted.

Hvis du har latt deg styre av en psykopat sitter du et sterkt klebrig sort masse. Du er fanget, som et fengsel .. du kan lufte deg bare du kommer tilbake. Helst ville de hatt innebygget GPS på deg.

For det å ikke ha kontroll for disse menneskene gjør de urolige. De må vite hvor du er til enhver tid. De trenger ikke si det høyt. De fleste av de vet å tie, men de kontrollerer i sitt stille sinn så ingen vet.

Penger er ofte det de er mest opptatt av. De vil være større enn alle andre. Og kan leke at de er store og vellykkede.

De bruker og penger for å ta friheten til den andre part i feks et ekteskap. Og samtidig trykker de ned ang penger.

Selv har de ofte stort forbruk, evnt til rusmidler.. eller andre avhengigheter.

Alle ting en psykopat sliter med legger de over på sin partner. Det er alltid andre sin skyld, og andre lyver og gjør alle feil. De klarer aldri innrømme skyld selv. Nei det er alltid andre sin skyld.

Den uskyldige dama eller den hjelpsomme mannen i gata kan være en helt annen enn du tror. De er flinke til å ta seg sammen. De fremstår ofte som sjarmerende og snille. Men det hele er et spill ett show!

Det er disse menneskene som og sprer usanne rykter om andre for å sverte de. For enten å beskytte seg selv eller for å kun heve seg selv over.

Mange menn og kvinner sitter i slike forhold. Det er ikke lett å komme ut. Det er som et liv utifra et vindu. Et liv uten frihet. Er det venner bør man trekke seg unna. Uansett hold avstand hvis det er mulig. For dette er mennesker som gjør livet ditt mørkt.

Disse har en tung læring. Karmaen dems blir bare tyngre og tyngre fordi de ofte ikke klarer å snu livet. Det er negativ karma og styre, kontrollere og manipulere andre mennesker. Vi har alle fri vilje her på jorden. Det er nettopp det du tar ifra mennesker ved å fengsle de.

For at jorden skal komme seg vidre er jorden gjennom en opprenskning. Årene som kommer blir mange kalt tilbake til andre siden.

Siste innlegg