SELVMORD ER ALDRI MENINGEN

Altså det er aldri noe som står i noen kontrakt at du skulle ende ditt liv med å ta det selv. Men mange gjør likevel dette. En uendelig trist avslutning på livet. Det var ikke slik du ønsket det skulle ende.

Men de mørke tunnelene tok aldri slutt. Og kanskje hadde du mørke mennesker i din nærhet som og motarbeidet deg.. svertet ditt rykte gjennom årevis.. du møter motgang hvor enn du prøver å klatre deg opp. Men det er nok generelt de mørke tunnelene som tar liv.

Tilfelles for de fleste som ender sine liv med å ta det selv er at det blir så mørkt som det kan bli. Man har slitt seg gjennom livet, og falt og falt.. begret har rent over tusenvis av ganger. For hver gang faller man en bit lenger ned. Når du har falt så langt at du har vansker med å se veien opp til lyset igjen .. da er veien ned den siste biten kort. Det er da all fornuft forsvinner.

Fanget i det mørke rommet.. det finnes ingen utveier.. du leter febrilskt.. mørket har tatt det siste av din fornuft som sier at mange er glad i deg, at du trengs i denne verden, at de vil få det uendelig vondt hvis du drar fra de. Alle de tankene er borte på dette stadiet.. man er så langt nede et menneske kan komme ned.

Det finnes ingen fornuft der.. bare en utvei og det er og ikke leve.. til det beste for alle. Men det er ikke slik, du er bare så langt nede at mørket har tatt over alt.. smerten din er nå så stor at du får ikke puste. Eneste tankene som farer i hodet ditt er hvordan den beste måten å avslutte alt på er.

Fanget i mørkets nett. Det er ikke slik at det er svake mennesker som tar livet sitt. Tvert imot, det er sterke mennesker som har gått gjennom mye hele livet.

Jeg tenker at disse sjelene er vakre roser som ikke alltid finner sin plass i denne mørke verden. De sliter seg gjennom år etter år. Ofte med mye motgang.. mørke tunneler som aldri synes ta slutt.

Jeg tenker og at det er viktig å fange de opp. Mange sliter hele livet uten at noen fanger det opp. Ofte er det for sent. Men det er og slik at noen ikke får den hjelpen de trenger gjennom helsevesen osv.

Det er en stor lidelse å gå livet gjennom med bare motgang. Når begeret renner over gang på gang.

Jeg brenner for å sette lyset på disse menneskene i samfunnet som er der nede i mørket. Vise de veien ut, hjelpe de så de ikke kommer så langt ned at all fornuft forsvinner. Strekke ut en HÅND og vise veien til lyset igjen.

Jeg har selv gått mørke tunneler hele livet. Nei du syns kanskje det ikke har sett slik ut. Men alt synes ikke utenpå i første øyekast.

Jeg vet godt hva disse menneskene går gjennom. Ofte vet ingen rundt de om dems innerste tanker. Det å ha tanker om å avslutte livet er og forbundet med skam. Man vil jo ikke ha disse tankene.

Dessuten tror jeg ikke vi hjelper disse som har disse tankene ved å trykke de ytterligere ned ved å si at: de vil bare ha oppmerksomhet, de som sier at de vil ta livet sitt mener det ikke..

vet du har du klart å fortelle at du har vært nær og ta livet ditt gjør man ikke det for oppmerksomhet, for her ligger det SKAM! Det er et rop om hjelp ut av mørket!

De som klarer fortelle at de har tankene eller har vært nær og ta livet sitt vil ha hjelp! De vil ikke være der de er nede i det mørkeste.

Du redder ikke liv eller viser vei ut ved å trykke de ned.

Dette er alvorlig.. husk at sier du dette er det stor mulighet for at personen ikke forteller om sine tanker rundt dette igjen. Og en dag er det bare over.

Du trodde hun var ute etter oppmerksomhet?

Du hadde rett!! Hun ropte på hjelp! En måte og få oppmerksomhet på.

Aldri skal du latterliggjøre noe så alvorlig. Ingen vil være der nede.

Men bare de som har vært nede i det mørkeste vet hvordan det er. Hadde alle vært en tur der nede hadde du aldri sagt at de ber om oppmerksomhet bare. Da hadde du fått kjenne smerten og mørket. Da hadde visa helt klart fått en annen tone.

Det mørkeste mørke der ingen kjærlighet finnes, ingen fornuft, du tenker du ikke fortjener livet, at alle har det bedre uten deg, at verden er et bedre sted uten deg. D

Dette er en stor faresone! Det er vippepunktet til at det vipper mot at man klarer gjennomføre dette. Dette er så trist at mennesker skal komme så langt ned.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg