NÅR BØLGENE STILNER

Når bølgen tok tak i deg startet ditt liv. Bølgen har revet og slitt i deg på livets vei. Bølgene har gitt deg utfordringer du ville vært foruten. Du håper bølgene skal stilne og aldri mer komme tilbake. At havet nå bare skal forbli blikk stille slik at skyene kan speile seg i havet. At livet nå viser seg fra den gode siden. Slik livet kan være.. seile i medvind.

Flyte på en bølge av lykke og frihet. At livet ruser avgårde slik du fortjener. At all motgang nå forblir historie. En bok du kan lukke.. du vil åpne en ny med sider som er blanke. Som du kan lime inn dine drømmer og dine håp for livet. Som et lerret som er hvitt, og du kan male på det du vil. Du kan fylle livet slik du ønsker og vil.

Boken som handlet om den mørke tunnelen og livet i en gråsonen er over. Som en trist film som ender i lykke. Skyene har trekt seg tilbake nå, havet stilner og solen skinner. Tårene som har rent ned dine kinn har nå tørket ut. Du har grått dine siste tårer for den delen av livet som nå er historie. Smerten og lidelsen slipper tak og blir ikke med deg vidre. Du føler lettelse og ser livet med nye øyne. Er det slik livet kan være? Er det slik det er og være fri? Alt endrer seg, i møte med andre mennesker merker du at du er roligere.

Du har ingen sky som henger over deg og våker over deg. Som å få puste igjen.. som å få liv i hver celle i kroppen. Du kjenner på stillheten, du kjenner roen som brer seg i deg. Du blomstrer slik du skal gjøre, du åpner deg mer og utfolder deg slik livet er ment. En vakker blomst står stødig på egne ben og ingen skal noen gang igjen tråkke på blomsten igjen.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg