ER DU SENSETIV?

Er du sensetiv? Syns du det er vanskelig å være i store folkemengder? Kjenner du hjertet banke og angsten kommer krypende? Kanskje er ikke alt du kjenner ditt?

Sensetive mennesker fanger opp mye rundt de. Det er som en eksplosjon av følelser og være i samme rom som mange. Og det er ikke noe god følelse.Kanskje føler du at når du kommer hjem fra en samling mennesker at du føler stor frustrasjon og gråter av fortvilelse og vet ikke hvorfor?

Da har du kanskje fanget opp mye av mange menneskers følelser og blitt sterkt påvirket av det.

Selv slet jeg med store samlinger med mennesker. Jeg likte det ikke, inntil en dag hvor jeg forsto at det hadde med min sensitivitet og gjøre.

Jeg er glad i mennesker så det lå ikke der. Men min sensitivitet gjorde slike samlinger vanskelig. Men jeg lærte meg stenge metoder. Det var så deilig å slippe kjenne på så mye.

Hva kan du gjøre for å beskytte deg? Det finnes mange metoder og stenge seg på. Jeg bruker en metode .. jeg trekker auraen min helt inntil meg. Jeg bare tenker at den trekker seg inntil meg.. så setter jeg en osteklokke i gull over meg og tenker at jeg lukker den under. Noen har og et armbånd som symboliserer at de nå er stengt.

Du må finne ut hvilken metode som er best for deg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg