VOLDEKT SKJER DER DU MINST TROR

Du trodde kanskje voldtekter skjedde mest på russetreff eller i mørke gater i Oslo? Nei mange kvinner opplever voldtekt tilogmed i forhold og ekteskap. Det er ikke slik at det er noe lettere og bedre. Nei det er et stort overgrep mot et annet menneske.

Voldtekter som skjer kanskje daglig eller ofte er traumatisk. Det gjør noe med et menneskes sinn. Kropp og sjel får traumer med seg på veien.

Mennesker er mestere på å fortrenge vonde hendelser for å klare hverdagen. Men de ligger der lagret som en tung stor Stein i dems indre. En Stein som veier flere tonn. Den er ikke lett å bære med seg.

Hvorfor voldtar mennesker? En sinnslidelse .. de eier ikke respekt for andre mennesker. Igjen er vi innom psykopaten. Psykopaten som tar styring over et annet menneskes liv. Psykopaten eier sine offer.

En sinnslidelse som ikke lar seg behandle visstnok.

Psykopater er ofte sexfikserte og har mye fokus på sex. De lar seg drive av lystene og ikke av sunn fornuft. De ser ikke klart hva de driver med, men samtidig vet de at de gjør noe skammelig feil. For de gjør alt for å skjule det de har gjort. I forhold har de makt over den andre part. Trykker de godt ned så de vet hvor de har de for å holde sannheten skjult.

Du tror kanskje det er bare å løpe ut av et slikt forhold eller ekteskap? Men det er det slettes ikke. Det ligger mye redsel over offeret. Offeret vet ikke hvor den har psykopaten siden humøret veksler mye. Offeret våger ofte og ikke se hele sannheten i et slikt forhold. Og igjen når man lever i slike forhold så fortrenger man det for å holde seg oppe.

Det er når man kommer seg ut at sannheten vil komme for fullt.

Ingen har rett til å behandle andre mennesker slik. Det er et stort overtramp over et menneskes liv. Som følger med de på livets vei.

Du som har opplevd dette, snakk om dine opplevelser.. om og om igjen. Få de ut.. bare slik kan de skylles ut av systemet. Det blir lettere å gå videre.

Det finnes krisesenter rundt om i Norge som kan hjelpe deg ut av et slikt forhold. Be om hjelp ut! Det er ikke et verdig liv og leve slik.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg