LIVETS FERD I SKYGGEN

Livet starter med farger.. bladet som henger på trærne slipper tak når tiden er inne for å fly sin vei.

Bladet flyr med sine vakre farger og stråler i all sin prakt. På sin ferd hvor vinden tar bladet rundt om til nye opplevelser og ny lærdom.

Noe fanger bladet sin favn, men bladet er ikke klar for å bli fanget. Bladet vil reise mer og oppdage nye deler av livet. Bladet er selvstendig og vil leve. Bladet blir fanget i en skygge.. en skygge som den ikke kommer ut av.

En ferd som gir bladet mye sår i sjelen. En reise som gjør at bladet visner tilslutt.. fargene blir svake og svinner vekk. Bladet kjemper for sine farger og sitt liv. Bladet vil leve, vil puste og fly igjen.

Bladet blir knust gang på gang.. i de minste biter du kan tenke deg. Det er nesten umulig å samle bitene igjen.

Bladet blir liggende .. tenker at ferden er over for denne gang. Bladet har ingen farger lenger .. det er grått.. som i skyggen den lever. Hver celle har gitt opp..

Bladet har blitt tråkket så mye på at det gir opp. Kampen for livet har vart for lenge. Det finnes ikke hverken kraft eller mot til å kjempe mer.

En dag tar vinden tak i bladet.. bladet våkner til liv. Vinden hvisker bladet at det finnes mer og leve for. Den siste styrke, det aller siste mot og krefter settes inn for å komme seg videre.

Bladet lar vinden ta tak og kommet seg ut av skyggen. Bladet seiler avgårde og rister av seg all motgang og alt mørke som har tråkket på bladet.

Sakte men sikkert får bladet igjen farger.. bladet landet et sted som er tryggt. Får troen på livet igjen. Retter fokus på sine drømmer og mål.

Bladet stråler, bladet puster, bladet lever som det aldri før har gjort. Endelig vet bladet at livet uten skyggen er fantstisk.. aldri skal bladet la noen styre livet igjen. Livet skal leves på egne premisser og ikke andres.

Endelig er livet lyst.. lykke og glede.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg