NÅR FASADEN SPREKKER

Fasader kan opprettholdes lenge. Mange mennesker forstår og sanser at bak fasaden finnes det et stummende mørke.

Et mørke som gjør livet vanskelig, en frihet som ikke lenger finnes. Hendelser som er brent inn i sjelen .. bak fasaden er det ikke noe liv. Ingen griper inn, Ingen gjør noe.. ingen våger strekke ut en HÅND.

Ja du ser tilsynelatende et lykkelig liv utad. Men det er ikke sannheten. Sannheten er angst, uro, stress, kvalme og sykdom fordi man lever i et fengsel uten synlige gitter.

Fasaden er blank.. skinnende blank som om den blir pusset med den mykeste edleste pusseklut. Du kan speile deg i fasaden.. det er et lys i fasaden.. men lyset er falskt. For lyset er slukket bak fasaden.

Stummende mørke, ord som ikke sies. En stillhet som kan høres og føles.

Tårer som triller.. så mye som kan fylle et helt hav.

Angsten som brer seg, et hode som er fylt med tanker om hvordan livet kunne vært. Et såret hjerte, en smerte som river i kropp og sjel. Ben så tunge som bly.. de orker ikke gå flere skritt alene.

Rop om hjelp som ikke høres.. stille rop, høye rop ..

drømmen om hva livet egentlig er, drømmer som holdes fast.

Hva er livet? Et indre kompass som forteller at livet ikke skal leves slik. En kamp for å komme ut.

Redsel som brer seg, en skjelve som ikke gir seg.

Livet og døden.. hva er valget? Døden for å slippe den evige smerten? For å slippe kjenne på alt det vonde som bølger gjennom sinnet som en evig dans som aldri tar slutt.

En flukt fra livet, kjørende på fire hjul land og strand. Vekk fra angsten og redselen.

Sittende ved stranden og drømme om et annet liv. Ved stranden ser ingen tårene, fortvilelsen, redselen, sårheten og smerten. Smerten som gjør så vondt at det verker fra topp til tå.

En flukt til et sted for å få hjelp. For en HÅND som er etterlengtet.

Et ansikt hvor maskene faller. Virkeligheten blir enda mer virkelig. Sannheten som blir klarere og tydeligere ettersom dagene går. Flasbacks fra fortiden, mye sannhet som er fortrengt. For overlevelse .. for å oppretteholde en blank fasade.

Redsel.. som renner av i strie strømmer. Som lag som er lagt på. For å skjule sannheten. HENDER som strekkes ut av ukjente mennesker som vil hjelpe. En renselse av mørke skygger fra fortiden.

Forståelse og bli trodd er viktig. For livet videre.

Selvbebreidelse er naturlig.. fordi det er en vane og ta all skyld.

Et liv som snur, en ny sjanse.. et liv som ikke lenger trenger balansere for å opprettholde fasader. Lyset skinner igjen etter uendelig mange år i stummende mørke.

Ærlighet, sannhet og rettferdighet er livet. Gitter som raste ned. Det handler om å våge .. trosse redsler for å komme videre. Den som intet VÅGER intet vinner.

Vinne over skyggen som ville styre livet. Over smerten som tok over livet. Finne den innerste kampviljen når du trodde alt var over.

Et lys som skinner, frihet og lykke. Det kan ikke beskrives når man har levd i skyggen nesten hele livet. En blomst har sprunget ut i full blomst.

Aldri skal blomsten la seg tråkke på igjen.

Fasader vil alltid sprekke tilslutt. Sannheten vil alltid seire uansett.

Vi er i en tid på jorden der sannheten skal flomme. Vi er i en tid hvor vi skal bry oss mer om hverandre. Se hverandre mer og hjelpe hverandre. Da slipper mennesker lide unødig.

Jeg ønsker vise mennesker at vi må rekke ut HÅNDEN til våre medmennesker. Det skal ofte lite til for å endre noe i et menneskes liv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg