SPYKOPATENS MANGE ANSIKTER

Psykopaten har mange ansikter. De fleste er sjarmerende, tiltrekkende, uskyldig utseende.. de aller fleste fremstår som det motsatte av sannheten. De er opptatt av og opprettholde fasaden.

De har ofte mange svin på skogen og skjule. En psykopat har en sinnslidelse. En lidelse som ikke lar seg behandle slik jeg har lært av andre siden og har lest om. Lidelsen er medfødt og andre siden har lært meg at dette er tunge mønster som går i arv i genrasjoner.

Ansiktene de har er mange. De later ofte som de er offer når noen konfronterer de med sannheten. De snur historien til at de er antastet for noe de ikke har gjort.. gjør seg til offer. De er mestere til å få mennesker til å tro på deres løgner.

Psykopater er de som oftest er voldtektsmenn, pedofile, voldelige og utøvere av psykisk vold. Og andre typer vold.

De klarer ikke styre seg selv, er sterkt sjalue og har ingen kontroll på sin oppførsel innenfor husets fire vegger. Men de klarer ta seg sammen og fremstå som de edleste personer utad. De er ofte hjelpsomme .. snakker som om de er de snilleste mennesker. Men sannheten er at de lyver på seg hvite engle vinger. De kan late som de er imot pedofili og andre voldshandlinger.. men sannheten er at de bare gjør alt for å skjule at de selv er slik.

Psykopatens liv består av løgner. Alt handler om egen vinning. De er og veldig sexfikserte og har stor sexualdrift.

En psykopat er ikke i kontakt med sine egne følelser. Tvert imot så er de slettes ikke seg selv og lytter ikke til sitt indre. De vil ikke lytte til sine følelser .. de løper ifra de.

Den empatiske delen er fraværende. De ser ikke sine medmennesker. Men kan late som for å fremstå som noe de ikke er.

Psykopaten er ofte besatt av å beholde sin partner. Den partneren den har klart å kontrollere. I hodet til psykopaten så er det slik at de eier den de kontrollerer. Og miste kontrollen over den eller de som blir styrt gjør at psykopaten kommer i sterk ubalanse. Han har ikke kontroll lenger. Er og redd for at sannheten skal komme ut fordi han ikke lenger har 100% kontroll.

Psykopaten bruker enormt med energi på å kontrollere i alle retninger. De sliter seg selv ut. Mange blir så ustabile at de går ut og inn av en psykose. Kjennetegner er at de snakker om mye rart. Får mye rare ideer. Sannheten er at de er tikkende bomber. De er besatt av å forfølge og kontrollere den de alltid har kontrollert.

Spillet er ofte 100% skjult. Spillet kan og slå sprekker når psykopaten blir mer ustabil når han mister kontrollen.

En psykopat tar friheten til mennesker, de vet hvilke knapper de skal trykke på for å trykke deg ned. De bruker og ofte rå makt eller vold for å utøve makt.

Mange kvinner opplever kvelertak, voldtekt og slag og spark daglig.

Mange lever i slike forhold i årevis. Det er vanskelig å komme ut. Det er mye redsel som ligger over de.

Hva kan du gjøre for å hjelpe et menneske som sitter i et slikt forhold? Har du mistanke om vold i forhold i nære relasjoner?

Kanskje sanser du at noe ikke er som det skal? Oppfører barna seg annerledes? Er din venninde lite ute? Trekker seg unna sosiale lag? Oppholder seg mest hjemme? Har hun blåmerker og bortforklare?

Legg merke til unormal adferd hos de.

Dette er ikke enkelt og oppdage. Fordi fasaden er så plettfri. Men det finnes tegn som avslører at sannheten er en annen bak de 4 vegger.

Jeg tenker at vi må bry oss mer, at det vil virke prevantivt mot at slikt skjer i mange hjem.

Rekk ut din HÅND til noen som roper om hjelp i det stille. Vær tålmodig og ta det skritt for skritt. For ingen forteller slikt hvis de ikke stoler 100% på deg. Disse offrene er livredde for ikke bli trodd.

Du der ute som opplever vold i hjemmet. Det er verdt og bryte ut. Det finnes krisesenter rundt om i Norge. Finn ditt nermeste krisesenter. Legg en plan for hvordan du kan flykte når den andre part ikke er hjemme.

Krisesenteret vil støtte deg, hjelpe deg på mange måter videre. Lytte til deg, der tar du stilling til om du vil anmelde det du har levd i. De skaffer advokat osv. Du vil føle deg trygg på krisesenteret og det er viktig i den fasen når du har klart å bryte ut.

Husk at det aldri er din feil og din skyld at noen behandler deg slik. Det er ikke normal adferd. Det lager traumer og sår i sjelen.

Jeg driver prosjektet TA MIN HÅND

Skriv gjerne til meg hvis du vil snakke med meg og trenger styrke til å klare flykte til et krisesenter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg