DEN SOM INTET VÅGER INTET VINNER!

Den som intet våger intet vinner! Dette har blitt mine ord og det tett til brystet.

For jeg hadde ikke vært der jeg er nå i dag hvis jeg ikke trosset redsler.

Jeg skal ikke skrive om min vanskelige vei, det har dere lest en del om. Selv om det fortsatt er ord og opplevelser som ikke er delt. De får ligge der enn så lenge, en dag kommer min bok ut får jeg håpe. En bok om mitt liv fra A til Å. En ærlig bok om mitt liv. Jeg drømmer om at den blir gitt ut en dag hvertfall.

En bok som handler om å våge. Våge være seg selv, og for å være seg selv må man trosse redsler. Ikke bare har jeg evner som folk har delte meninger om, men alt jeg har vært gjennom i livet som enda ikke er i lyset .. alt jeg har måttet trosse av redsler for å komme dit jeg er i dag.

Jeg vil vise deg der ute at ved å trosse redsler og hoppe ut i der ukjente vil endre livet ditt. Nå har vi alle mennesker forskjellig vei. Det kan være så enkelt som at du er forelsket i den fineste dama du har sett. Men du våger ikke ta kontakt.. eller spørre henne om hun vil bli ned deg ut. Skal du la sjansen gå fra deg fordi du ikke våger?

Hva er det verste som kan skje? At hun sier nei? Ok la oss si hun sier nei.. livet ditt er ikke over av den grunn. Da var det bare ikke riktig. Men du er sannelig et skritt vidre på din vei med å våge.

Redsel stopper mange mennesker fra å leve slik de ønsker. Generelt redsel som ikke er engang påført av noen andre.

Vi blir sterkere av å trosse redsler!

Kanskje sitter du i et forhold som ikke gjør deg godt. Du er redd for å avslutte.. bli alene. Mennesker er ikke skapt for å være totalt alene. Derfor frykter vi det. Men blir du helt alene? Tross redsler ved å skape deg et nytt nettverk. Våg å leve, våg og starte på nytt. Ikke noe er så trist som å leve i et destruktiv forhold. Se positivt på det, nå har du mulighet til å skape noe nytt og enda bedre for deg!

Eller har du mennesker rundt deg som du føler dra deg ned? Våg og sette grenser! Våg og si at nok er nok! Mennesker som drar deg ned tar enormt mye energi. Ingen kan bestemme hvem du setter ned foten for eller ikke. Hvem du skal ha i livet ditt eller ikke. Du styrer ditt liv, din skute og retningen den skal.

Våg og velge veier som andre ikke tar hvis det er rett for deg. Våg å høre at andre ikke er enig i ditt valg. Stå i det som er rett for deg! Våg å styre skuta alene!

DEN SOM INTET VÅGER INTET VINNER

Det er kjedelig å sitte der å se tilbake og angre på at man ikke våget. Ved å våge utvikler du deg enormt. Du vil kjenne en styrke du kanskje ikke ante du hadde.

Kanskje er det en jobb du ønsket deg som du ikke har våget søke på. Du er redd du ikke er god nok. Hopp i det! Send en søknad.. kanskje får du avslag. Er dette jobben du drømmer om? Gi deg ikke, ikke gi opp hvis du kjenner dette er rett.

Hvilken arbeidsgiver vil vel ikke ha en ansatt som ikke gir seg! Det viser at dette er riktig for deg og at du slettes ikke gir deg.

Selv er det en jobb jeg har søkt på flere ganger. Jeg sendte video av meg selv siste gangen. Jeg tenkte at de får da se meg, hvem jeg er. Og mulig jeg skiller meg utifra mengden. Jeg føler meg ikke som noen i mengden. Ikke for at jeg er noe bedre. Men det er slik jeg har følt meg hele livet.

Våg kjære deg! Ikke la livet passere og sov over dine drømmer!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg