ER HIMMELEN ET STED PÅ JORDEN?

Himmelen .. siste stoppested? Stedet vi reiser til for siste gang dette livet, livets endestasjon. Sorg som sitter i hjerte etter de vi har mistet. Vi føler de er borte for evig, men det er de ikke. De bivåner oss som fra en orkesterplass i det vakreste konserthus. Konserthuset har de vakreste hvite Hellas inspirerte søyler. Hvite bommullskyer som en ramme rundt.

De går ved vår side der vi lever våre hektiske liv hvor vi ofte glemt hva som virkelig betyr noe i livet.

De vi har hatt kjær er med oss på vår reise videre til vi igjen møtes når vi dør. De er alltid der selv om du ikke ser de eller kan føle de.

De ser dine tapre tårer som renner ned ditt kinn. Din kamp for livet, det vonde du var igjennom de ikke fikk med seg da de levde. Fordi de stoppet ikke opp for å se hva som rørte seg bak dine smilende øyne. Ditt sprudlende levende vesen som skjulte mengder av smerte.

Da de kom over til andre siden får de se ditt liv fra baksiden. De får kjenne din smerte og dine lidelser. Noe som er tungt og vite, men samtidig er livet annerledes på andre siden. De vet du valgte den læringen. Og nå har de muligheten til å støtte deg der du går dine skritt videre i ditt liv.

Himmelen er et liv med fantasi og en kjærlighet du bare kan drømme om. Du skaper din egen verden. Ditt eget rike..slike omgivelser du trives i.

Himmelen er et hvilested for din sjel. Når din sjel har reist så trenger den rens og hvile før den igjen skal gå videre.

Sjeler som har levd sine liv med smerte og erfart alt en sjel bør gå gjennom for å ha utviklet seg nok til å ha blitt den reneste sjel du kan tenke deg .. blir forhøyet til opphøyde mestere. De trenger ikke lenger inkarnere til jorden for å lære.

Himmelen et sted med engler i alle fasonger som spiller trompet og ønsker velkommen. Engler som svever rundt og har forskjellige oppgaver. Budbringere, voktere og krigere. Vi lever side om side med himmelens hemmeligheter.

Gud eller energien Gud om du vil, vi er alle en bit av den energien. Vi er alle fra samme opphav,fra samme kilde. Vi er alle ett!

Mange er redd det ukjente, det vi ikke kan kontrollere. Vi mennesker må lære oss at vi ikke trenger ha kontroll på alt, ha mer bredt syn på livet. Alt som finnes kan ikke tas på. Er ei heller fysiskt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg