HVEM ER DU?

Har du funnet deg selv? Det er ikke enkelt å være seg selv hvis man er styrt av mennesker flere steder. Mange er styrt av venner, kollegaer Og kanskje partner i tilegg.

Fordi de lar seg bruke, empatiske mennesker som vil hjelpe alle. Trekkes i alle retninger hvor mennesker vil ha en bit av de. Du blir brukt! Ser du det? Stopp opp! Hva gir disse deg tilbake? Du gir og gir, hjelper og hjelper.. men kommer det hjelp tilbake? Ofte er de og lite takknemlige. De vil bare ha og ha.

Selv så har du mistet hvem du er, du ser kanskje selv hvor styrt du er, ofte er det faktisk slik. De bare sliter seg helt ut.. løper i alle retninger for å behage andre.

Man mister seg selv, man vet ikke hvem man er tilslutt. Brenner lyset i begge ender. På tide og sette foten ned. Det er ikke enkelt. Men bare slik kan du ta tilbake din kraft.

De føyer og de fleste ofte, har ikke egne meninger .. bare gjør som andre vil. Kanskje for ikke lage bråk, redsel for ikke bli likt.

I partnerskap som har røket kan den andre part bruke ungene som trussel. True med at den andre part ikke får se de feks. Husk at dere begge har rettigheter.

Lever du under andres styring må du rydde! Du må sette foten ned! Ellers kommer du ingen vei. Du vil aldri finne deg selv i det kaoset. Og den andre part vil ofte ikke at du finner deg selv. En gjenganger er når du begynner si ifra at de sier at du har endret deg, er du syk? Lytt ikke til de tomme frasene. Du er en empat og har latt deg bruke altfor lenge.

Du kan bare ikke fortsette la deg føye av andre. Hva vil du? Hvordan vil du leve? Sier du ja og mener nei? Noe å tenke over.

Jeg skriver mye av egen erfaring. Jeg føyde alle i altfor mange år. Noe er det en stor grunn til, men jeg gjorde dette overalt. Jeg slet meg ut, klarte ikke si nei. Ingen visste hva jeg levde i og samtidig hjalp alle andre. Jeg holdt på å møte veggen veldig mange ganger. Jeg var totalt utmattet. Men kjørte på.

De som bruket deg ser ikke dette! De er altfor opptatt av seg selv. Du må ta tak i ditt liv! Rydd i kaoset. Et indre kaos vil vise seg i et ytre kaos.

Masker for å late som alt er bra. Men innvendig et det en søppelplass som ikke har plass til mer søppel. Det er fullt.

Jeg håper dette vekker deg der ute og gir deg kraft til å rydde i livet ditt. Gi livet ditt plass til det gode. De som vil deg godt. De som gir tilbake, da mener jeg ikke penger, men takknemlighet fra hjertet.

Mye handler om hjertet vårt. Hjertet vårt viser vei, gjør du ting fra hjertet så gjør du det riktig. Bare lytt, hvem er du? Hva liker du? Hva vil du helst gjøre?

VÅG FINNE DEG SELV!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg