SORTE FUGLER VARSLER MEG

Sorte fugler forfølger meg. Dvs de varsler meg om mye. Om død, om fare, endringer .. ja om alt mulig egentlig.

Jeg opplevde i fjor sommer at de fløy i ring når jeg var på stranda. De skrek voldsomt.. like etterpå fikk jeg telefon om at min far hadde blitt dårligere. Han døde ikke mange dager etter.

Jeg kan og se de fly i ring over steder det vil skje endringer. Det kan være mange type endringer. Det kan være bra endringer og.

Jeg har flere ganger opplevd at de har flydd like over hodet mitt. Det skjedde senest sist uke, for så og lande like ved siden av meg. Jeg vet selv at dette ikke er tilfeldig.

Jeg drømmer tilogmed om de om natta komiskt nok : ).. ofte drømmer jeg at det kommer store flokker som flyr over meg. Da vet jeg at jeg er nær store endringer.

Små fugl varsler også.. opplevde en gang at de flakset og styret rundt meg.. jeg begynte å lure. Hva skjer liksom.. jeg stoppet opp og lyttet til de.. de sa Line pass deg! Jeg forsto ikke hva jeg skulle passe meg for.

Jeg tittet litt rundt meg og fikk se sorte skikkelser.. jeg forsto at det lå mye grums fra gammelt av like inne i skogen der. Mørke sjeler voktet stedet. Sterk tung energi. Jeg gikk raskt unna. Jeg tok tak i stedet når jeg kom hjem istede. For å begynne å rense stående fysisk i all den energien ville vært veldig ubehagelig. Stedet er nå fri for dette tunge.

Lytter du så vil mye rundt deg gi deg beskjeder på din vei. De fleste bruker ikke intuisjonen engang.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg