KLAR FOR NYE STEG

Jeg skulle lagt meg for lengst. Når dagen varer fra ca kl. 5 om morgen til kl 21 så faller man utmattet tilbake som slakt i sofaen.

Og jobbe som kokk er ingen hvilende tilværelse. Når jeg er hjemme har jeg kunder i mitt firma, hvis det da ikke er prosjektet jeg jobber med. Eller og støtte varslere.

Jeg vet jeg brenner for mye, det er viktig for meg. Jeg ønsker å endre noe.

Jeg har en stund kjent jeg skal videre. Skal jeg flytte? Skal jeg bo her på dette stedet jeg fant via min intuisjon og hjerte som jeg lot meg lede av.

Jeg vet ikke.. noe vil ha meg videre.

Jeg lar mulighetene stå åpne.. er det en grunn for at jeg ikke har slettet alle steder som sender meg leiligheter og hus automatisk på Mail? Jeg sjekker de også.

Jeg kjenner livet mitt er i endring, jeg er endelig meg selv på alle måter. Jeg er klar!

Jeg er impulsiv av meg og nøler ikke med og hoppe når noe føles riktig. Jeg lar meg slavisk lede av mitt hjerte. Denne endrings prosessen føler jeg har vart en stund. Jeg så meg selv med kofferter for en stund siden.

Det er slik vi alle bør leve, lev i nuet.. lytt til hjertet om hvor du skal. Jeg føler jeg er i en prosess hvor mye skal snu. Ting kan skje raskt med meg. Det er slik jeg ønsker leve, det er det som kalles og leve. Jeg akter ikke å Gro fast i noen sofa. Altså jeg blir sliten jeg og.. og syns sofaen kan være ganske så god.

Jeg lar meg lede videre så får jeg se hvor jeg skal. Jeg er utålmodig og ønsker og kjøre på.

Siste innlegg