ROPENE SOM IKKE HØRES RUNDT OSS

Jeg har forferdelig mye tanker og ideer i hodet om dagen. Jeg brenner sterkt for et bedre samfunn. Vi må høre de stille ropene rundt oss. Fra mennesker som sitter i vanskelige situasjoner.

Mange mennesker er for selvsentrerte. Beklager, men det er sannheten.

Et annet problem er at mange mennesker svelger løgner rått. Fordi vi ikke lenger lytter til vårt indre. Og derfor ikke avslører hva som ligger bak løgnene. Jeg vil si at mennesker som sprer løgner om andre er et samfunnsproblem.

Når et voldsoffer kommer seg ut og blir korsfestet av voldutøveren fordi denne personen løper rundt og sprer løgner for å dekke sin rygg. Når de fleste velger og tro på løgnene. Vet du hvordan det er for det offeret som har sittet i denne situasjonen i åresvis. Har du aning om hvordan det er? Når man i tilegg kjemper for starte et nytt liv med alle flashbacks og alle som har valgt og vende en ryggen fordi de tror på løgnene.

Offeret står alene. Det er det voldsutøveren vil. Da blir man svak.

Jeg vil gjøre dere kjære medmennesker oppmerksomme på mennesker rundt dere. Dere må lære dere og lytte. Dere må ikke sluke alt rått. Husk at en person som fremtrer som en reneste edleste sjel kan ha mange sorte masker. Hadde dere lyttet så hadde dere forstått at noe skurret.

Jeg har startet underskriftkampanje for å åpne voldofrenes hus.

Jeg skal samle noen voldsofre og sammen skal vi komme frem til hva dette huset bør aller mest inneholde.

Jeg har selv vært et offer. Viktig! .. jeg har «vært»! Ingen skal noen gang rive med ned igjen. Alt hadde motsatt virkning på meg. Aldri har jeg kjempet som nå. Aldri har jeg hatt mer styrke! Alt har vekket noe i meg. En kampvilje for samfunnet!

Jeg vil ha mer ærlighet, sannhet og respekt i samfunnet!

Nå er det for mye grådighet, utnyttelse og egoisme!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg