ET LIV PÅ VENT

Mange voldsofre opplever og leve på «vent».

Fordi selv om de kom seg ut av dette har de fortsatt voldsutøveren i hælene.

Mange har hemmelige adresser. Besøksforbud som stadig må fornyes. Daglige trusler om alt mulig. Forfølgelse av voldsutøveren.

Mange blir isolerte fordi de bor på hemmelig adresse og ikke kan leve det sosiale livet de har ønsket etter de kom ut. De lever i en boble utenfor samfunnet.

Lengselen etter et vanlig liv er stort. Når et voldsoffer har brukt 40 år av sitt liv før man klarer å komme seg ut i siste liten sier dette mye om hvor sterkt ønsket er for å kunne bli fri.

Et voldsoffer sa: jeg snur meg stadig for å se meg over skuldren når jeg er ute av huset. Jeg er livredd han plutselig er bak meg. Jeg er redd for å møte han. Jeg vet ikke hva han vil finne på. Vil han drepe meg? Jeg vet jo ikke.

Samtidig har voldsutøveren satt ut løgner og isolert offeret. Så hun skal stå alene. Voldsutøverens mål er og få offeret tilbake. Få tilbake kontrollen. Voldutøverene er eie syke.

Ja de er psykisk syke. Men spillet er godt spillet som «frisk» utenfor de 4 vegger. Der de gjør alt for at ingenting syns.

Du må ikke tro de gir seg med det første. En voldsutøver kan holde det gående lenge. Et annet offer jeg snakket med har slitt i 5 år. Når hun kom ut var hun så nedkjørt at hun knapt klarte utføre en oppgave på lang tid.

Du kan tenke deg selv hvis du lever under dette presset i årevis. Det skal en sterk psyke til for å holde seg oppreist. Det og være nære døden flere ganger i året .. det og aldri vite hva du har gjort galt. For det bare klikker for de for små ting. Eller de får ting fore seg. At du har gjort noe galt. De er paranoide og trenger hjelp.

Mange sliter med mye sykdom etter de kommer ut. Noen fungerer aldri i arbeidslivet igjen. Et liv er tapt i smerte.

De som velger og anmelde går en tung vei. Men en viktig vei. Fordi skal vi få stoppet dette må dette til. Men veien frem er ikke enkel. Timesvis i avhør om og om igjen. Ofte er barn vitne til mye, de er og redd voldsutøveren i familien og fornekter ofte alt sammen av redsel.

Fordi voldutøvere truer med mye. De er gode på å true med drepe seg selv, eller andre også. De truer med alt de kan for Å holde kontrollen. For å miste kontrollen fordi da mister de grepet.

Et liv på vent er ikke noe godt liv. Det å være redd for at voldsmannen står der plutselig. Ofte har de da mistet grepet om sitt offer og vil manipulere det tilbake. Det er dems største egenskap! Manipulering!

Når du har blitt manipulert så mange år av ditt liv er du nesten hjernevasket tilslutt. Ikke før du er ute ser du hvor dum du var som trodde blindt på alt. Men det handler ikke om dumhet. For i dette ligger det mye redseler. Du blir kanskje banket nermest til døde hvis du ikke gjør som du blir bedt om.

Jeg ber dere! Se deres medmennesker!!!

Det handler om liv eller død mange ganger!

Flere voldsoffer jeg har snakket med har prøvd å ta sitt eget liv. Fordi de var utslitte, orket ikke mer.. så ingen utvei ut av helvete.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg